Aircondition Service Hornslet
Indhent Tilbud Online Her

 • Sammenlign lokale værksteder med Aircondition Service i Hornslet online.
 • Du sparer i gennemsnit 50%
 • Pris fra kun 399kr. på Aircondition Service
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Aircondition Service Hornslet: Få svar på hvad hvad koster Aircondition Service til bilen i Hornslet og se hvor du får den billigste Aircondition Service pris i Hornslet. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig Aircondition Service på bil i Hornslet.

anmeldelser
Aircondition Service
Aircondition Service Hornslet

💵 Hvor meget koster Aircondition Service i Hornslet i forhold til resten af landet?

Priserne på Aircondition Service til bil varierer i hele landet, men i Hornslet der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Aircondition Service til bil i Hornslet

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Aircondition Service i Hornslet, uanset om du skal have lavet Aircondition Service på din bil eller blot vil vide hvilken pris på Aircondition Service i Hornslet til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på Aircondition Service i Hornslet med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Aircondition Service

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Nissan

DKK 1.292

DKK 691

Audi

DKK 1.066

DKK 693

Suzuki

DKK 1.223

DKK 678

Peugeot

DKK 1.151

DKK 668

Renault

DKK 1.332

DKK 695

Ford

DKK 1.292

DKK 671

Citroën

DKK 1.170

DKK 688

Volkswagen

DKK 1.246

DKK 720

Toyota

DKK 1.117

DKK 684

Skoda

DKK 1.167

DKK 705

🧰 Hvor ofte skal bilen have Aircondition Service i Hornslet?

Hvor ofte skal bilen have Aircondition Service
Hvor ofte skal bilen have Aircondition Service i Hornslet?

En god tommelfingerregel for bilejere i Hornslet og resten af landet er, at få lavet aircon service hver 2 år, hvis du ønsker at sikre at det fungerer optimalt året rundt.

Når du skal have lavet service af klimaanlæg, så har det naturligvis en betydning om hvor stort forbrug af bilen du har, i forhold til hvor ofte du med fordel kan få lavet ac service.

Dit airconditionanlæg taber ca. 10% af sit kølemiddel hvert år, hvilket også er årsagen til at du bør få lavet aircondition service hvert 2 år, på er at de lokale værksteder i Hornslet. Derudover så kan du med fordel også få lavet et ac service på bilen, hvis du skal på kør-selv ferie, inden at i kører imod varmen.

🛢️ Kan alle værksteder i Hornslet fortage Aircon Service på bil?

Ja, stort set alle værksteder i Hornslet kan fortage Aircon service. Du bestemmer helt selv, om du ønsker at få lavet service på bilen hos et autoriseret eller uafhængigt værksted i Hornslet.

Det eneste der er vigtigt, er at de kølemidler der bliver anvendt af værkstederne følger den regulerede lovgivning omkring kølemidler.

Hvorfor få lavet aircondition-Service
Kan alle værksteder i Hornslet fortage AC Service på bil?
Hvad indeholder Aircondition Service på bil
Hvad indeholder Aircondition Service på bil i Hornslet?

🤔 Hvorfor få lavet aircondition-Service?

Et aircondition service, er normalt ikke en del af det traditionelle serviceeftersyn, som der bliver fortaget på et værksted i Hornslet Men der er dog flere gode grunde til at du bør få lavet aircondition service på din bil.

 1. Et helt normalt airconditionanlæg mister omkring 10% om året af sit kølemiddel. Når airconditionanlægget mangler kølemiddel, så vil der være en risiko for at det mangler smøremiddel eller bliver overophedet, hvilket kan resultere i en højere værkstedsregning.
 2. I airconditionanlægget cirkulerer der kølemiddel samt oliemiddel, og dette oliemiddel har som formål at smører pakningerne samt kompressorerne. Hvis de ikke har nok kølemiddel/smørelse, så kan du risikere at kompressoren og pakningerne bliver skadet, hvilket kan medføre en høj værkstedsregning.
 3. Hvis du sikrer at aircondition anlægget i din bil er velfungerende, så vil du få et optimalt indeklima i bilen, såsom forbedret køling i varmen, og varme når der er koldt, og dette gør også et aircondition service bil tjek det hele værd.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted i Hornslet, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på aircondition serviceeftersyn nær dig her.

❓ Hvad indeholder Aircondition Service på bil?

Et aircondition service bidrager til at du som bilejer i Hornslet sikre et optimalt indeklima i bilen året rundt. Men hvordan laver man endeligt et aircon service, og hvad er inkluderet når du får lavet et ac service?

Et aircondition service via Autobutler inkluderer:

 • Påfyldning af kølemiddel op til 200 gram
 • Anlægget bliver testet for utætheder
 • Kontrol af rør
 • Kontrol af tilslutningerne
 • Kontrol af samlingerne
 • Kontrol af fastgørelse
 • Kontrol af kompressoren
 • Kontrol af multirem samt blæser
 • Tømning samt tørring af anlæg
 • Sporemiddel og kompressorolie
 • Vakuumtest
 • Materialer og værkstedsmateriel

Ekstra garanti – 3 års garanti på alt værktøjsarbejde: Kun igennem Autobutler.dk her

Spar 20-40% på aircondition service

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring ac service

🚘 Aircondition Service pris – Hvad Koster Aircondition Service i Hornslet?

Ønsker du at vide hvad Aircondition Service koster i Hornslet? Aircondition Service priser i Hornslet kan svinge en del, men igennem Autobutler får du typisk en af de billigste priser på Aircondition service på markedet såsom:

 • Aircondition Service med biler fra 2017 og ældre -Pris fra 399 Kr.
 • Aircondition Service + Rens med biler fra 2017 eller ældre – Pris fra 581 Kr.
 • Aircondition Service + rens med biler fra 2018 og frem – Pris fra 681 kr.

Der kan altså være mange penge at spare på Aircondition Service i Hornslet, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på Aircondition Service på bil hos værksteder i Hornslet.

Vi har ovenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på Aircondition Service er, så du ved hvilken AC service pris du skal forvente i Hornslet.

Spørgsmålet ”Hvad koster Aircondition Service i Hornslet?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på aircon Service på bil i Hornslet kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig Aircondition Service Hornslet – Sammenlign priser

Når du skal finde billig Aircondition Service i Hornslet, så er det vigtigt at du sammenligner priser på Aircondition Service til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet Aircondition Service på bilen i Hornslet, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet et billigt Aircondition Service i Hornslet på din bil, så du kan vælge den billigste Aircondition Service pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på Aircondition Service, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Hornslet, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager et aircon Service i Hornslet?

Et Aircondition Service i Hornslet tager omkring 1 time afhængig af størrelsen på eftersynet. Hvis der blot skal fyldes kølervæske på aircondition anlægget, så passer en times arbejde meget godt, men hvis der er skader på anlægget, så kan det godt tage længere tid.

🙋‍♂️ Kan du selv fortage Aircondition Service på din bil?

Nej det kan du ikke. Det typiske kølemiddel der er i mange bilers aircondition anlæg, er kølemidlet R134a, som er en F-gas, og som er ulovligt selv som bilejer i Hornslet at påfylde på din bil. Derudover så kan man som privatperson i Danmark, ikke købe R134a lovligt.

🚙 Aircon Service Hornslet – Værksteder med Aircondition Service i Hornslet

Aircondition Service Hornslet: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i Hornslet, så du kan se hvor du kan få lavet aircondition service på din bil i Hornslet, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i Hornslet. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

Hornslet Autoværksted

 • Løgtenvej 3
  8543 Hornslet
 • 86 99 49 56
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Aircon Service

Kim Hansen Auto og Pladeværksted

 • Hornbjergvej 7
  8543 Hornslet
 • 86 99 48 11
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Aircon Service

Autohallen Hornslet

 • Ravnhøjvej 15
  8543 Hornslet
 • 86 99 48 02
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Aircon Service

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få lavet Aircondition Service på min bil i Hornslet?

Der findes som regel flere værksteder i Hornslet eller i dit nærområdet som kan fortage aircondition service på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lavet aircondition service på din bil i Hornslet – Se vores oversigt her

Hvad koster Aircondition Service i Hornslet?

Et aircondition service i Hornslet koster helt ned til kun 399 Kr. men kan variere fra værksted til værksted og fra bil til bil.

Kan alle værksteder i Hornslet lave aircondition Service på min bil?

Ja, stort set alle værksteder i Hornslet kan lave et Aircondition Service på din bil, så længe det er godkendte værksteder. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder i Hornslet som kan lave aircondition service på din bil.