Autolakering Skælskør
Billig Lakering Af Bil

 • Sammenlign lokale værksteder med Autolakering i Skælskør online.
 • Du sparer i gennemsnit 21% eller 677 kr. på Autolakering
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Autolakering Skælskør: Få svar på hvad hvad koster det at få lavet en lakering af bil i Skælskør og se hvor du får de billigste autolakering priser i Skælskør. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig autolakering på bil i Skælskør.

anmeldelser
Autolakering - Lakering af bil
Autolakering Skælskør – Lakering af bil

💵 Hvor meget koster Autolakering i Skælskør i forhold til resten af landet?

Priserne på Autolakering til bil varierer i hele landet, men i Skælskør der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Autolakering af bil i Skælskør

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Autolakering af din bil i Skælskør, uanset om du skal have lakeret din bil på din bil eller blot vil vide hvilken pris på autolakering til netop dit bilmærke du skal forvente i Skælskør. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Autolakering af bil og maling

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Audi

DKK 2.523

DKK 594

BMW

DKK 4.566

DKK 763

Opel

DKK 3.207

DKK 849

Peugeot

DKK 4.307

DKK 841

Mercedes-Benz

DKK 3.329

DKK 817

Ford

DKK 4.404

DKK 581

Citroën

DKK 3.582

DKK 749

Volkswagen

DKK 3.801

DKK 511

Toyota

DKK 1.468

DKK 654

Skoda

DKK 6.619

DKK 1.491

🧰 Hvornår skal din bil have en autolakering?

Hvornår skal din bil have en autolakering
Hvornår skal din bil have en autolakering?

Det er ikke alle biler i Skælskør der behøver at få deres bil lakeret, men hvis du har ridser i lakken på din bil, og disse skrammer i bilens lak er så store, at de er meget tydelige, så bør du overveje at få lavet en autolakering af din bil.

En autolakering sikre at bilen fremstår flot, men ved at få lavet en autolakering af din bil, sikre du også at ridser og skrammer ikke ender ud i rust og derved større værkstedsregninger.

Enkle ridser kan fjernes ved polering af bilen, mens de større ridser kræver en ny lakering i stedet, men ofte så vil man forsøge at polere ridserne væk inden man fortager en autolakering med ny maling af bilen.

👨‍💼 Hvornår dækker forsikringen buler og ridser i bilen i Skælskør?

Som bilejer i Skælskør, så kan du sagtens risikere at der kommer ridser og buler i bilen, f.eks. på parkeringspladser.

Med en kaskoforsikring, så er du dækket for både buler og ridser, mens din bil har holdt parkeret, mens du her dog typisk skal betale en selvrisiko. Du kan dog også overveje at få en friskadeforsikring, som dækker de fleste parkeringsskader, uden at skulle betale noget selv.

Sørg for altid at have den billigste bilforsikring, ved at få 3 tilbud på bilforsikring hos Findforsikring.dk.

🛢️ Kan alle værksteder i Skælskør autolakere?

Ja, stort set alle værksteder i Skælskør kan autolakere din bil. Du bestemmer helt selv, om du ønsker autolakering af bilen hos et autoriseret eller uafhængigt værksted.

Det afhænger blot af om værkstedet har alt værktøj til at lakere din bil, hvilket langt de fleste værksteder har.

Kan alle værksteder autolakere
Kan alle værksteder i Skælskør autolakere din bil?

Se videoen nedenfor, hele processen for autolakering af bil

🤔 Skal der laves en autolakering hvis bilen har ridser?

Ikke nødvendigvis. Mange små ridser og skrammer kan poleres væk, så du slipper for en høj værkstedsregning for at få lakeret din bil i Skælskør, men en autolakering er nødvendig hvis bilen har større ridser som en polering ikke kan fjerne. Det er dog oftest de fleste ridser kræver at blive lakeret.

Du kan med fordel høre værkstedet, om en polering er nok til at fjerne ridsen på bilen, da dette er langt billigere end hvis du skal have autolakeret hele bilen.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted i Skælskør, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på autolakering nær dig her.

Spar 20-40% på Autolakering

Spar tid, penge og book online

🚘 Autolakering priser – Hvad Koster det at få lakeret din bil i Skælskør?

Ønsker du at vide hvad det koster at få lakeret din bil i Skælskør? Autolakering priser i Skælskør kan svinge en del, men igennem Autobutler får du typisk en af de billigste priser på autolakering på markedet. Der er naturligvis forskel på lakering af bil priser i Skælskør på de forskellige bilmærker, men vi forsøger at give dig en ide om hvad prisen på lakering af bil er.

Prisen for at få lakeret bilen i Skælskør ligger et sted mellem 1.000 Kroner og 5.000 kroner for mindre ridser, men en omlakering af bil koster et sted mellem 15.000 kroner og 40.000 kroner.

Når du skal have malet en hel bil i Skælskør, så er det en stor opgave, og det er kun de færreste der vælger at få omlakeret hele bilen, mens det typisk er ridser og skrammer man får malet over på bilen.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med autolakering priser på biler hos værksteder i Skælskør.

Spørgsmålet ”Hvad koster det at få lakeret din bil i Skælskør?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på autolakering på bil kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig Autolakering i Skælskør – Sammenlign priser

Når du skal finde billig autolakering i Skælskør, så er det vigtigt at du sammenligner priser på lakering af bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet autolakering på bilen i Skælskør, afhængig af hvilken værksted du vælger i Skælskør. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet en billig autolakering i Skælskør på din bil, så du kan vælge den billigste lakering af bil pris i Skælskør du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på autolakering, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Skælskør, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager det at få lakeret din bil?

En lakering af bil på et værksted i Skælskør tager et sted mellem 1 til 4 timer, og så skal det lakerede område tørre. Så afhængig af hvor stort et område der skal lakeres på bilen, så skal du forvente at bilen er væk mellem en halv og en hel dag.

🙋‍♂️ Kan du selv lakere din bil?

Det er langt de færreste bilejere i Skælskør der kan lakere sin egen bil, da det er et utrolig omfattende projekt, som kræver en hel del værktøj samt typisk også et tørrerum og professionel rådgivning.

🚙 Autolakering Skælskør – Værksteder med lakering af bil i Skælskør

Autolakering Skælskør: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i Skælskør, så du kan se hvor du kan få lakeret din bil i Skælskør, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i dit område der tilbyder Autolakering. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

MC & Auto-Service

 • Næstvej Landevej 110
  4230 Skælskør
 • 58 19 03 83
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Autolakering

Sorøvejens Autoværksted

 • Sorøvej 32
  4230 Skælskør
 • 58 19 07 77
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Autolakering

CarPeople Skælskør

 • Værkstedsvej 4
  4230 Skælskør
 • 32 52 68 32
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Autolakering

Skælskør Auto Elektro

 • Næstvedvej 76
  4230 Skælskør
 • 58 19 59 13
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Autolakering

Bosch Car Service Skælskør

 • Industrivej 21
  4230 Skælskør
 • 58 19 68 68
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Autolakering

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få autolakeret min bil i Skælskør?

Der findes som regel flere værksteder i Skælskør eller i dit nærområdet som kan fortage autolakering af biler, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lakeret din bil i Skælskør – Se vores oversigt her

Hvad koster det at få lakeret min bil i Skælskør?

Prisen for at få lakeret din bil på værksteder i Skælskør ligger et sted mellem 1.000 Kroner og 5.000 kroner for mindre ridser, men en omlakering af bil koster et sted mellem 15.000 kroner og 40.000 kroner.

Kan alle værksteder i Skælskør fortage Autolakering på min bil?

Langt de fleste værksteder i Skælskør kan fortage autolakering, uanset om det er de store autoriserede værksteder, og de mindre værksteder i Skælskør.