Bilsyn i Fanø
Spar op til 40%

  • Sammenlign lokale synshaller.
  • Spar i gennemsnit 307kr eller 16%* på bilsyn, omsyn og synstjek.
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Bilsyn Fanø: Få svar på hvad det koster at få lavet bilsyn på Fanø, så du får den billigste bilsyn pris. Sammenlign Synshaller på Fanø og find en synshal nær dig.

anmeldelser
Bilsyn
Bilsyn Fanø

💰 Få tilbud på bilsyn, Omsyn og synstjek

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud allerede idag.

Se top 10 bilmærker og deres gennemsnitlige besparelse ved at få tilbud fra Autobutler

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 806

DKK 378

Suzuki

DKK 930

DKK 374

Kia

DKK 1.016

DKK 353

Peugeot

DKK 1.006

DKK 316

Renault

DKK 1.161

DKK 316

Ford

DKK 998

DKK 302

Citroën

DKK 957

DKK 279

Hyundai

DKK 853

DKK 281

Toyota

DKK 812

DKK 226

Skoda

DKK 831

DKK 180

🧰 Hvornår skal bilen til syn?

bilsyn
Hvornår skal min bil synes?

Din bil skal til syn hvert andet år.

I Danmark er det obligatorisk med periodiske syn hvert andet år, fra bilen er 4 år gammel (fra 1. indregistreringsdato).

Du får en indkaldelse fra færdselsstyrelsen til syn 8 uger inden, og indkaldelsen kan bestilles til modtagelse i e-Boks.

Du kan ikke udsætte fristen for syn og din bil indkaldes automatisk til bilsyn, så det gælder om at være forudseende og have bilen klar til syn, inden fristen udløber. Det er bedst at bestille tid i forvejen, eller få værkstedet til at gøre det for dig.

Vær opmærksom på, at erhvervskøretøjer har andre regler, da de skal synes hvert år!

Hvis du vil have et kvalitetsværksted, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på synstjek/synstest.

Tjekliste til bilsyn – Gør periodiske syn billigt

Ved et syn tjekkes bilens tilstand, med fokus på sikkerhed og miljø. Derfor bør du vide hvad bilen bliver tjekket for, så du kan gøre periodisk syn billigt, ved at sikre at disse er i orden.

Det er bl.a.:

Spar 20-40% på bilsyn

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får 5 gode råd inden dit bilsyn

🚘 Hvad Koster Bilsyn på Fanø?

Ønsker du at vide hvad bilsyn koster på Fanø? Vi har nedenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på bilsyn er, så du ved hvilken bilsyn pris du skal forvente på Fanø.

YdelseGns. Pris
Periodisk bilsyn
DKK 400
OmsynDKK 240
RegistreringssynDKK 500
MotorcykelDKK 300
Syn af påhængskøretøj, max 750 kg.
DKK 370
Syn af påhængskøretøj, over 750 kg.DKK 500

Spørgsmålet ”Hvad koster syn af bil på Fanø?” afhænger af hvilken synshal du vælger. Så din pris på bilsyn på Fanø kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager den første og bedste synshal.

💵 Billig Bilsyn på Fanø – Sammenlign priser

Når du skal finde billig bilsyn på Fanø, så er det vigtigt at du sammenligner priser på bilsyn, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på bilsyn på Fanø afhængig af hvilken synshal på Fanø du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

👨‍🔧Drive in Bilsyn Fanø

Ofte så kan du blot køre forbi de lokale synshaller på Fanø og se om de har tid til et Drive in bilsyn. Men hvis du vælger at forsøge dig med et drive in bilsyn på Fanø, så skal du dog være opmærksom på at du ikke nødvendigvis får den billigste pris på bilsyn på Fanø, da der potentielt vil være en af de andre synshaller som har billigere priser.

Vi anbefaler dig derfor at du vælger at sammenligne priser på bilsyn på Fanø, så du som minimum får flere tilbud som du kan vælge imellem.

🚙 Synshaller på Fanø

Nedenfor ser du vores opdaterede liste med synshaller på Fanø, så du kan se hvor du kan få synet din bil på Fanø, så du har et nemt overblik over hvilket synshaller der er i dit område. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i den lokale synshal på Fanø, for at sikre at du får den bedste pris.

Applus Bilsyn – Fanø

  • Strandvejen 4,
    6720 Fanø
  • 70 13 12 12

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få synet min bil på Fanø?

Der findes flere synshaller på Fanø og eller nærområdet, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få synet din bil på Fanø – Se vores oversigt over synshaller på Fanø her

Hvor kan jeg finde billig bilsyn på Fanø?

Det er ofte svært at vurdere hvor man finder det billigste bilsyn, så derfor bør du altid få flere tilbud på billig bilsyn på Fanø, for at sikre du har fået den bedste pris.

Hvor længe tager et bilsyn?

Et periodisk bilsyn er hurtigt overstået. Det tager typisk omkring 20 minutter, så du kan som regel blot stå og vente i hallen mens det bliver fortaget.

Hvad tjekkes ved et bilsyn?

Der bliver tjekket op på bilens tilstand ved et syn, som bl.a. sikkerhedsseler, styretøj, bremser, ruder, lys, lygter og om der er rust og tæring på de kritiske steder på bilen.