Dækskifte i Brørup
Spar op til 40%

 • Sammenlign værksteder med dækskifte i Brørup online.
 • Spar i gennemsnit 175kr eller 21% på Dækskifte, Hjulskifte & nye dæk.
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Dækskifte Brørup: Få svar på hvad det koster at få lavet Dækskifte i Brørup, nye dæk samt se hvor du får den billigste dækskifte pris i Brørup. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få skiftet til vinterdæk og sommerdæk i Brørup.

anmeldelser
dækskifte
Dækskifte Brørup

💵 Hvor meget koster dækskifte i Brørup i forhold til resten af landet?

Priserne på dækskifte varierer i hele landet, men i Brørup der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på dækskifte, hjulskifte, afbalancering & nye dæk i Brørup

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på dækskifte i Brørup, uanset om du skal have nye dæk, afbalancering, skiftet til vinterdæk eller sommerdæk. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud online fra et værksted i Brørup idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler på hjulrelaterede nedstående opgaver:

Dækskifte, hjulskifte, afbalancering og nye dæk

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 2.382

DKK 453

Audi

DKK 2.495

DKK 502

Kia

DKK 2.637

DKK 463

Peugeot

DKK 2.468

DKK 450

Renault

DKK 2.847

DKK 470

Ford

DKK 3.207

DKK 544

Citroën

DKK 2.640

DKK 476

Hyundai

DKK 2.844

DKK 485

Toyota

DKK 2.801

DKK 512

Skoda

DKK 2.387

DKK 472

🧰 Hvornår skal man skifte til vinterdæk og sommerdæk?

dækskifte, hjulskifte- skifte til sommerdæk og vinterdæk
Hvornår skal man skifte dæk?

I tvivl om hvornår man skal skifte til vinterdæk? Eller hvornår man skal skifte til sommerdæk?

Det er vigtigt at du er opmærksom på præcist hvornår du skifter til både vinterdæk og sommerdæk, både af hensyn til sikkerhed, men også af hensyn til pengepungen, da dine dæk kan holde væsentligt længere hvis du skifter til de korrekte dæk året rundt.

Der er ingen tvivl om, at hvis du sørger for at skifte til henholdsvis sommerdæk og vinterdæk afhængig af vejret samt årstiderne, så mindsker du risikoen for ulykker markant.

Nedenfor har vi beskrevet hvornår du bør skifte til vinterdæk og hvornår du bør skifte til sommerdæk, så du har en præcis ide om hvornår dit dækskifte skal fortages, og du kan læse lovgivningen omkring dæk her.

❄️ Hvornår skifter man til vinterdæk?

Så snart det kolde vintervejr begynder og sneen kommer, så er det på tide at få skiftet til vinterdæk.

Det er ikke lovpligtigt at skifte til vinterdæk, som det er i andre lande, så du kan lovligt køre med sommerdæk året rundt, men vi anbefaler dig kraftigt at du ikke gør dette, da dine dæk har svært ved at få vejgreb, og derved lettere kan skride.

Det er generelt en god idé at skifte til vinterdæk inden frostvejret begynder. Da vi aldrig ved præcist hvornår frostvejret og minusgraderne påbegynder, så er det klogt at skifte til vinterdæk i god tid.

Hvis du venter med at få skiftet hjul til til vinter, kan du risikere at frostvejret begynder og at der er lange ventetider til værkstederne.

☀️ Hvornår skifter man til sommerdæk?

Det er yderst vigtigt at du skifter til sommerdæk, når der bliver varmt og lunt i vejret. Det anbefales af eksperterne, at du skifter dine dæk, så de passer til vejrforholdene, da dette øger din og dine medpassagerers sikkerhed.

Der er en lang række gode grunde til at skifte fra vinterdæk til sommerdæk, hvor det anbefales så snart dagstemperaturen bevæger sig over 7 grader, men den primære årsag er sikkerheden for dig og dine medtrafikanter.

En anden grund til at skifte til sommerdæk, er at når vejret bliver lunere, så bliver sommerdækket mindre slidt end et vinterdæk gør, hvilket også betyder mindre slid på dækmønstrene, som påvirker din bils evne til at stå fast på vejen.

Derudover så kan sommerdæk ikke præstere optimalt i glat og vådt føre, så du bør derfor altid køre efter forholdene, og tænke over om du køre med enten vinter- eller sommerdæk.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på dækskifte.

❓ Hvor ofte bør du skifte dæk og hjul?

Du bør skifte dæk og hjul løbende, for at sikre at du køre mest mest mulig sikkerhed, men der er mange årsager til at der skal fortages hjulskifte såsom:

Hjulskifte årsager:

 • Slitage: Lovgivningen siger at der mindst skal være 1,6 mm dækmønster. Er dine ikke dette, så skal du have nye dæk.
 • Vinterdæk: Skift til vinterdæk, når den gennemsnitlige dagstemperatur kommer under 7 grader.
 • Sommerdæk: Skift til sommerdæk, når den gennemsnitlige dagstemperatur kommer over 7 grader.
 • Aldring: En tommelfingerregel siger at du skal have nye dæk, når dine gamle dæk er over 5 år, da de bliver mere skrøbelige over tid.
 • Beskadigelse: Et dæk som er blevet beskadiget f.eks. ved at ramme en kantsten eller en skarp genstand, skal potentielt udskiftes.

Spar 20-40% på Dækskifte

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring dæk og dækskifte

🚘 Dækskifte pris – Hvad Koster dækskifte i Brørup?

Ønsker du at vide hvad Dækskifte koster i Brørup? Vi har nedenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på dækskifte er, så du ved hvilken dækskifte pris i Brørup du skal forvente. Du kan også se hvad du skal forvente din samlede hjulskift pris samt opbevaring koster i Brørup.

Ydelse

Gennemsnitspris

Dækskifte

DKK 250

Hjulskifte

DKK 200

Hjulskifte+Opbevaring

DKK 600

Spørgsmålet ”Hvad koster dækskifte i Brørup?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på dækskifte i Brørup kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig dækskifte i Brørup – Sammenlign priser

Når du skal finde billig dækskifte i Brørup, så er det vigtigt at du sammenligner priser på dækskifte, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som i alle andre byer også forskel på priser på hjulskifte i Brørup, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på hjulskift i Brørup, så du kan vælge den billigste dækskifte pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på dækskifte, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Brørup, og endda blot ved et par klik på en knap.

🙋‍♂️ Kan du selv skifte dæk på bilen?

Ja, det er relativt nemt at skifte dæk på din bil, så det er en opgave som du kan vælge at gøre selv, selvom de fleste vælger at få det fortaget på et værksted, da prisen for at få skiftet hjul er billig.

Vi har en simpel guide samt en video til dig, så du selv kan give dig i kast med at skifte hjul på bilen.

ℹ️ Guide: Sådan kan du skifte dæk på bil

Du kan under videoen læse fremgangsmåden til at få skiftet hjul på din bil.

Fremgangsmåde

 • Bilen skal stå på et fast og jævnt underlag
 • Find bilens løftepunkter (I tvivl se 1:06 i videoen)
 • Tjek om dækkene opfylder de lovmæssige krav
 • Find værktøjet frem

Værktøj der anvendes

 • Krydsnøgle
 • Donkraft
 • Momentnøgle
 • Topnøglesæt
 • Handsker (Valgfrit)
 1. Det første du gør, er at sætte bilen i frigear med håndbremsen nede.
 2. Sæt donkraften under bilens løftepunkter og begynd at løfte bilen, men kun så dækket lige løftes fra jorden.
 3. Tag kapslen af hjulet, og påsæt krydsnøglen på boltene hvorefter du drejer dem mod uret og tager hjulet af.
 4. Du bør markerer hvor hjulet har siddet på bilen, og kan f.eks. skrive ”HF” for højre forhjul eller ”HB” for højre baghjul, da hjulet skal påføres korrekt og på samme side af bilen, når de skal monteres igen. Gøres dette ikke, bør du få sporet dine hjul på et værksted.
 5. Find du det nye dæk frem og sæt hjulet på. Du kan med fordel smøre dine bolte med lidt fedt, da det gør dem lettere at få af næste gang.
 6. Nu skal du krydsspænde boltene, for at sikre hjulet bliver spændt lige på. Gentag dette på alle 4 hjul.
 7. Efterspæn nu med en momentnøgle, for at sørg for at alle bolte er spændt med det korrekte moment, så de hverken bliver spændt for hårdt fast, eller for løst.
 8. Påsæt fælgen igen.
 9. Tjek herefter dæktrykket på bilen, enten med din egen dæktryksmåler som kan købes i de fleste bilbutikker, eller på den lokale tankstation. Du kan oftest finde det korrekte dæktryk på netop din bil i enten dørkanten, brændstofdækslet eller i handskerummet.
 10. Efter du har kørt de første 100 kilometer, så skal du efterspænde boltene med din momentnøgle, for at sikre at ingen af boltene har løsnet sig.

🚙 Dækskifte Brørup – Værksteder med dækskifte i Brørup

Dækskifte Brørup: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder Brørup, så du kan se hvor du kan få skiftet dæk på din bil i Brørup, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i Brørup generelt. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

Brørup Bilcenter

 • Esbjergvej 76
  6650 Brørup
 • 75 38 14 23
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Dækskifte

Super Dæk Service

 • Merkurvej 7
  6650 Brørup
 • 76 15 36 50
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Dækskifte

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få skiftet dæk på min bil i Brørup?

Der findes som regel flere værksteder i Brørup eller i dit nærområdet, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få skiftet dæk din bil i Brørup – Se vores oversigt her

Hvor kan jeg finde billig dækskifte i Brørup?

Det er ofte svært at vurdere hvor man finder det billigste dækskifte i Brørup, så derfor bør du altid få flere tilbud på billig dækskifte i Brørup, for at sikre du har fået den bedste pris.

Hvor længe tager et dækskifte og hjulskifte på et værksted?

Et dækskifte og hjulskifte tager omkring 30 minutter på et værksted, hvor værkstedet typisk også tjekker op på slitage og dæktryk i forbindelse med dækskiftet.

Kan man selv skifte dæk på sin bil?

Ja man kan selv skifte dæk på din bil, men mange fortrækker at få det gjort på et værksted, da man på den måde sikre at hjulene bliver påsat korrekt. Derudover så vil mange gerne slippe for besværet, da det er billigt at få skiftet dæk på de fleste værksteder.