Sporing Af Bil i Danmark
Spar op til 40%

 • Sammenlign værksteder med sporing af bil og 4-hjulsudmåling i Danmark online.
 • Du sparer sparer op til 40% på Sporing Af Bil og 4 hjulsudmåling, fra kun 495 Kr.
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Sporing Af Bil Danmark: Få svar på hvad koster Sporing Af Bilenpå Danmark og se hvor du får den billigste 4-hjulsudmåling pris på Danmark. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få en billig Sporing Af Bil pris i Danmark.

anmeldelser
Sporing af bil og 4 hjulsudmåling
Sporing af bil og 4 hjulsudmåling Danmark

💵 Hvor meget koster Sporing af bil i Danmark i forhold til resten af landet?

Priserne på sporing af bil varierer i hele landet, men i Danmark der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Sporing Af Bil og 4-hjulsudmåling i Danmark

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på sporing af bil i Danmark, uanset om du skal have lavet sporing af bil eller blot vil vide hvilken pris på 4-hjulsudmåling i Danmark til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på sporing af bil i Danmark med få klik og få et tilbud allerede idag.

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 2.352

DKK 519

Audi

DKK 2.863

DKK 862

Kia

DKK 1.861

DKK 480

Peugeot

DKK 2.416

DKK 671

Renault

DKK 2.475

DKK 726

Ford

DKK 2.569

DKK 580

Citroën

DKK 2.434

DKK 693

Suzuki

DKK 2.879

DKK 654

Toyota

DKK 2.472

DKK 790

Skoda

DKK 2.209

DKK 532

🧰 Hvad er sporing af bil og 4-hjulsudmåling?

Hvad er sporing af bil og 4-hjulsudmåling
Hvad er sporing af bil og 4-hjulsudmåling?

En sporing af bil, er når du som bilejer i Danmark får fortaget en 4-hjulsudmåling med en speciel maskine, hvor man på værkstedet får målt, om hjulene er korrekt placeret i forhold til hinanden.

Hvis der er behov for justering, så vil man efterfølgende fortage en sporing af bilen, for at tilpasse hjulene og derved afslutter man en 4 hjulsudmåling ved at lave en ny styretøjsudmåling, for at sikre at bilens styring er justeret korrekt.

Du bør løbende få fortaget en styretøjsudmåling på din bil på et værksted i Danmark, for at sikre at der ikke over længere tid bliver med en forkert sporing af bilen.

Du bør ifølge FDM sikre at du får sporet og afbalanceret dine dæk, når du får monteret nye dæk, efter lapninger på dine dæk og løbende få fortaget kontroller, hvilket jo passende kan blive gjort når hjulene skal skiftes til f.eks. vinter- og sommerdæk.

Hvad sker der hvis du ikke får lavet sporing af bilen?

Ja, hvad sker der endeligt hvis du som bilejer i Danmark ikke får sporet bilen? Der er flere årsager til at du bør få lavet sporing af bilen, men den primære årsag er, at det i værste tilfælde kan blive til fare for trafiksikkerheden, hvis bilen begynder at slingre. Typisk,

Men derudover så er de typiske indikatorer på at bilen trænger til at blive sporet, at bilen trækker til én af siderne, selvom du prøver at køre ligeud. Dette betyder nemlig også at bilens dæk, både på inder- og ydersiden bliver slidt forskelligt.

Hvorfor skal der laves 4-hjulsudmåling og sporing af bil?

Årsagen til at du som bilejer i Danmark kan få brug for sporing af bil med en 4-hjulsudåling, kan være at du f.eks. har kørt ned i et større hul i vejen, eller eksempelvis ramt en kantsten. Det kan dog også være helt almindelig slidtage på affjedringen, der skaber et behov for sporingen. Disse ting kan resultere i at bilen køre rundt med fejljusteringer på hjulene.

Derfor bør du få lavet sporing af din bil

 • Slidtage: Der kan komme endnu mere slidtage på bilens dæk, hvis bilen ikke er sporet korrekt.
 • Dyrere i brændstof: Du kører færre km. pr. liter brændstof, fordi modstanden på hjulene er større.
 • Yderligere skader: Der kan forekomme yderligere skader på andre komponenter på bilen, som kan blive farlige at køre med.
 • Trafiksikkerhed: Det kan være til direkte fare for trafiksikkerheden, hvis bilen begynder at slingre eller trækker til en af siderne.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted i Danmark, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på Sporing af bil i Danmark her.

Spar 20-40% på Sporing af bil

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring 4-hjulsudmåling og sporing af bil

🚘 Sporing af bil pris – Hvad Koster Sporing af bil i Danmark?

Ønsker du at vide hvad sporing af bil koster i Danmark? Den sporing af bil pris i Danmark du skal forvente, ligger mellem 800 kr. og 1200 kr. eller i et leje deromkring, afhængig af hvilket værksted i Danmark du vælger.

Prisen for sporing af bil i Danmark er meget lav i forhold til de konsekvenser der medfølger, hvis din bils hjul ikke er justeret korrekt. For det kan komme til at koste nye dæk på hele bilen, og endda eventuelle skader på styrtøj oveni, hvilket koster langt mere end de priser på 4-hjulsudmåling du skal forvente at få hos de lokale værksteder i Danmark.

Hvis du sammenligner priser på sporing af bil og 4-hjulsudmåling i Danmark med flere værksteder, så kan prisen komme helt ned omkring 500 kroner, så derfor anbefaler vi at du får flere tilbud fra de lokale værksteder.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på Sporing af bil på bil hos værksteder i Danmark.

Spørgsmålet ”Hvad koster Sporing af bil i Danmark?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på Sporing af bil i Danmark kan variere afhængig, af om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig Sporing af bil Danmark – Sammenlign priser

Når du skal finde billig Sporing af bil og 4-hjulsudmåling i Danmark, så er det vigtigt at du sammenligner priser på Sporing af bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet sporing af bilen i Danmark, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet Sporing af bil i Danmark, så du kan vælge den billigste 4 hjulsudmålings pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på Sporing af bil, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Danmark, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager sporing af bil i Danmark og hvordan?

Du skal forvente at en typisk sporing af bil i Danmark tager omkring 30 minutter ved hjælp af en 4-hjulsudmåling, hvis du anvender en fagmand med det korrekte udstyr.

Det forgår på den måde, at man laver en styretøjsudmåling og her anvender en 4-hjuls-udmåler på bilen, som kan måle om hjulene på bilen står skævt eller er justeret korrekt.

🙋‍♂️ Kan du selv lave sporing af din bil (4-hjulsudmåling)?

Nej, det er de færreste bilejere i Danmark der har det korrekte udstyr til at fortage en sporing af sin bil med en 4-hjulsudmåling, og derfor bør du få fortaget en sporing af din bil på et værksted med det korrekte udstyr, da udstyret skal undersøge om indstillingerne af dækkene har de korrekte geometriske data, baseret på bilproducentens specifikationer.

Det er derfor svært og nærmest umuligt at spore sin egen bil.

Derfor anbefaler vi at du får fortaget sporingen af bilen af en professionel på et af værkstederne i Danmark.

🚙 Sporing af bil Danmark – Værksteder med sporing af bil og 4-hjulsudmåling i Danmark

Sporing af bil Danmark: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i Danmark, så du kan se hvor du kan få lavet sporing af bil i Danmark, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i Danmark. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted i Danmark, for at sikre at du får den bedste pris på sporing af bilen.

Bilens Værksted Aalborg ApS

 • Anker Engelunds Vej 11,
  9200 Aalborg
 • 98 18 63 44
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Sporing af bil

Aalborg Auto Service ApS

 • Brådalvej 2,
  9210 Aalborg
 • 40 54 75 66
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Sporing af bil

Torps Autoværksted

 • Åbogade 40,
  8200 Aarhus
 • 87 50 05 08
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Sporing af bil

Henrik Thomsen Auto

 • Ryhavevej 54,
  8210 Aarhus
 • 86 25 29 50
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Sporing af bil

The garage v / Poul Dalgas

 • Albuen 16,
  6000 Kolding
 • 75 50 24 33
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Sporing af bil

Odense Autoværksted

 • Nyborgvej 330,
  5220 Odense
 • 66 13 01 09
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Sporing af bil

Bilpavillonen København

 • Rebslagervej 6,
  2400 København
 • 35 81 17 87
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Sporing af bil

Populære bilreparationer i Danmark

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få lavet sporing af min bil i Danmark?

Der findes som regel flere værksteder i Danmark eller i dit nærområdet som kan fortage Sporing af din bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lavet sporing af din bil i Danmark med den korrekte 4-hjulsudmåling på din bil – Se vores oversigt her

Hvad er prisen på Sporing af bil i Danmark?

Prisen på sporing af bil i Danmark koster mellem 800 kr. og 1200 kr. med en 4 hjuls udmåling, afhængig af hvilket værksted i Danmark du vælger.

Kan alle værksteder i Danmark lave sporing af min bil?

Ja, stort set alle værksteder i Danmark kan lave en sporing af din bil. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder i Danmark som kan lave sporing af din bil med en 4-hjulsudmåling.