Montering af Anhængertræk i Kerteminde
Spar op til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder online med montering af anhængertræk i Kerteminde.
 • Du sparer sparer op til 40% på Montering af anhængertræk
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Montering af anhængertræk Kerteminde: Få svar på hvad koster Montering af anhængertræk på bilen i Kerteminde og se hvor du får den billigste Montering af anhængertræk pris i Kerteminde. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få en billig montering af anhængertræk pris i Kerteminde.

anmeldelser
Montering af anhængertræk
Montering af anhængertræk Kerteminde

💵 Hvor meget koster montering af anhængertræk i Kerteminde i forhold til resten af landet?

Priserne på montering af anhængertræk varierer i hele landet, men i Kerteminde der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på montering af anhængertræk i Kerteminde

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på montering af anhængertræk i Kerteminde, uanset om du skal have monteret et anhængertræk på din bil eller blot vil vide hvilken pris på montering af anhængertræk i Kerteminde, til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud allerede idag.

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 8.957

DKK 1.852

Mercedes-Benz

DKK 9.718

DKK 2.040

Hyundai

DKK 8.034

DKK 1.908

Peugeot

DKK 8.536

DKK 1.695

Renault

DKK 7.751

DKK 1.699

Ford

DKK 8.087

DKK 1.711

Citroën

DKK 8.454

DKK 1.704

Kia

DKK 8.005

DKK 1.824

Opel

DKK 8.203

DKK 1.695

Skoda

DKK 8.612

DKK 1.848

🧰 Hvorfor montere et anhængertræk?

Hvorfor montere et anhængertræk
Hvorfor montere et anhængertræk?

Der er mange grunde til hvorfor du som bilejer i Kerteminde ønsker at få monteret et anhængertræk på din bil. Hvis du har købt en bil uden træk, og derfor skal have eftermonteret et træk, så kan det være fordi dit behov har ændret sig.

Hvis du skal på ferie, og ønsker at få en campingvogn med fra Kerteminde, eller ønsker at tage cykler bagpå bilen med et cykelstativ, når kørselv-ferien skulle bestilles. Eller hvis du har et ønske om at kunne køre haveaffald på genbrugsstationen.

Når du har fået eftermonteret et træk på bilen, så har du rig mulighed for overstående ting, så derfor er der mange der får monteret en jydekrog på deres bil.

Hvilke biler må få eftermonteret et anhængertræk?

Det er langt fra alle biler, som må få eftermonteret et anhængertræk. Du bør derfor tjekke om det er tilladt at få gjort på lige netop din bil i Kerteminde.

Det er ofte de mindre biler, hvor det ikke er godkendt at få eftermonteret et anhængertræk, da de færreste fabrikanter ikke har angivet bilernes trækkapacitet. Tilbage i 2017 var sidste frist for at få sat anhængertræk på disse mindre biler, da færdselsstyrelsen trak deres dispensation tilbage.

Du kan dog på færdselsstyrelsens hjemmeside se hvor du finder den faktiske vægt som bilerne må trække.

⏩ Hvor hurtigt må du køre med anhængertræk?

Lovgivningen i Danmark, siger at du som bilejer i Kerteminde og andre byer i Danmark, højest må køre 80 km/t på motorvejen, når du kører med en trailer eller campingvogn. Hvis du køre på landevej er fartgrænsen med anhængertræk 80 km/t og i byen er grænsen 50 km/t. Hvis du ejer en tempo 100-godkendt trailer, så må du dog på motorvejen køre 100 km/t.

☝️ Skal du vælge aftageligt eller fast anhængertræk?

Flere bilejere i Kerteminde med nye biler ønsker at få monteret et aftageligt anhængertræk, da man kan få en pæn bagdel på bilen, når man ikke skal anvende anhængertrækket, samtidigt med at du efter behov kan bruge anhængertrækket når det behov opstår.

Det er nemt og hurtigt at påmontere det aftagelig træk, så der er umiddelbart ingen fordel ved at få eftermonteret et fast monteret anhængertræk.

🤔 Lovgivning og krav til montering af anhængertræk?

Der findes en række krav og lovgivning omkring eftermontering og montering af anhængertræk du som bilejer i Kerteminde bør kende til.

Vi har derfor lavet en liste med regler og krav til montering af anhængertræk.

Lovgivning og krav til montering af anhængertræk:

 • Skal ske på et momsregistreret værksted: Montering af anhængertræ skal ske på et momsregistreret værksted, eller en momsregistreret forhandler af biler eller campingvogne.
 • Værkstedet skal udfylde blanket fra SKAT: Værkstedet som eftermontere trækket på bilen, skal udfylde en blanket fra skat, som hedder blanket nr. 21.053, enten elektronisk eller på papir, hvor på biles registreringsattest, skal være angivet en såkaldt ”synsfri sammenkobling”.
 • Det er et krav at det er et fastmonteret anhængertræk: Et eftermonteret anhængertræk skal være fastmonteret, da du med et eftermonteret aftageligt anhængertræk, skal til syn med bilen efterfølgende.
 • Lovgivningen kræver en stålwire på bilen fra anhængeren: Der skal være en stålwire på bilen fra anhængertrækket, så det er vigtigt at holde øje med.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted i Kerteminde, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på montering af anhængertræk nær dig her.

Spar 20-40% på montering af anhængertræk

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd montering af anhængertræk

🚘 Montering af anhængertræk pris – Hvad Koster det at få monteret anhængertræk i Kerteminde?

Ønsker du at vide hvad montering af anhængertræk koster i Kerteminde? Prisen på montering af træk på bilen er mellem 5000 og 10.000 kroner i Kerteminde, afhængig af om du skal have et 7-polet stik eller et 13-polet stik, og om det skal kodes eller ej.

Dog afhænger prisen på montering af træk i Kerteminde også af hvilket bilmærke der er tale om, som også har en indflydelse på hvad det koster at få træk på bilen. Men det er oftest en dyr affære, uanset hvilken bil du har.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på montering af anhængertræk på bil, hos værksteder i Kerteminde.

Så derfor:

Spørgsmålet ”Hvad koster det at få træk på bilen i Kerteminde?” afhænger af hvilken værksted du vælger i Kerteminde. Så din pris på at få træk på bilen, kan variere afhængig, af om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig montering af anhængertræk Kerteminde – Sammenlign priser

Når du skal finde billig montering af anhængertræk i Kerteminde, så er det vigtigt at du sammenligner priser på montering af træk til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få eftermonteret anhængertræk på bilen i Kerteminde, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få monteret anhængertræk i Kerteminde, så du kan vælge den billigste montering af træk pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på montering af anhængertræk, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Kerteminde, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager det at få eftermonteret et anhængertræk?

Bilejere i Kerteminde skal forvente at en typisk eftermontering af et anhængertræk tager 2 til 3 timer, mens det dog nogle gange kan tage lidt længere tid, hvis der skal trækkes nogle nye ledninger fra fronten af bilen til bagenden, eller hvis softwaren skal opdateres.

🙋‍♂️ Kan du selv montere anhængertræk på din bil?

Ja, du kan som udgangspunkt godt selv montere anhængertræk på din bil, hvis du ønsker at spare timeprisen hos mekanikeren. Dog bør du som bilejer i Kerteminde være meget opmærksom på at det skal gøres efter alle forskrifterne, og være monteret forsvarligt.

Før at du må tage dit eftermonteret anhængertræk i brug, skal bilen også til syn med det nye eftermonterede anhængertræk.

De fleste vælger at få en faglært mekaniker til at fortage monteringen af anhængertrækket, som kender lige præcis din bilmodel, og som også giver en garanti.

Derfor anbefaler vi at du får monteret anhængertræk af en professionel på et af værkstederne i Kerteminde.

🚙 Værksteder med montering af anhængertræk i Kerteminde

Montering af anhængertræk Kerteminde: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i i Kerteminde, så du kan se hvor du kan få monteret anhængertræk på din bil i Kerteminde, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i Kerteminde. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted i Kerteminde, for at sikre at du får den bedste pris på eftermontering af anhængertræk på din bil.

Kerteminde Auto

 • Møllevangen 11
  5300 Kerteminde
 • 65 32 30 01
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Montering af anhængertræk

Autogården Kerteminde

 • Kohaven 10
  5300 Kerteminde
 • 65 32 32 51
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Montering af anhængertræk

Conradsen Biler

 • Nordre Ringvej 56
  5300 Kerteminde
 • 65 32 29 19
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Montering af anhængertræk

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få monteret anhængertræk på min bil i Kerteminde?

Der findes som regel flere værksteder i Kerteminde eller i dit nærområdet som kan montere anhængertræk på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få eftermonteret anhængertræk på din bil i Kerteminde – Se vores oversigt her

Hvad koster montering af anhængertræk i Kerteminde?

Prisen på montering af anhængertræk i Kerteminde koster mellem 5000 og 10.000 kr. inkl. arbejdsløn, men kan variere utrolig meget fra værksted til værksted i Kerteminde og fra bil til bil.

Kan alle værksteder i Kerteminde montere anhængertræk på min bil?

Ja, stort set alle værksteder i Kerteminde kan montere anhængertræk på din bil. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder i Kerteminde som kan montere anhængertræk på din bil.