Serviceeftersyn på Bornholm
Spar op til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder med serviceeftersyn på Bornholm online.
 • Du sparer i gennemsnit 23% eller 869 kr. på serviceeftersyn
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Serviceeftersyn Bornholm: Få svar på hvad hvad koster Serviceeftersyn til bilen på Bornholm og se hvor du får den billigste Serviceeftersyn pris på Bornholm. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig service på bil på Bornholm.

anmeldelser
Serviceeftersyn
Serviceeftersyn Bornholm

💵 Hvor meget koster serviceeftersyn på Bornholm i forhold til resten af landet?

Priserne på serviceeftersyn til bil varierer i hele landet, men på Bornholm der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Serviceeftersyn til bil på Bornholm

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Serviceeftersyn på Bornholm, uanset om du skal have lavet service på din bil eller blot vil vide hvilken pris på Serviceeftersyn på Bornholm til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på serviceeftersyn på Bornholm med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Serviceeftersyn med stempel i servicebogen

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 3.046

DKK 898

Mercedes-Benz

DKK 4.642

DKK 1.239

Hyundai

DKK 2.516

DKK 713

Peugeot

DKK 2.982

DKK 834

Renault

DKK 3.153

DKK 884

Ford

DKK 3.253

DKK 837

Citroën

DKK 2.935

DKK 858

Kia

DKK 2.467

DKK 687

Toyota

DKK 2.229

DKK 643

Skoda

DKK 3.025

DKK 901

🧰 Hvor ofte skal man have bilen til service (serviceeftersyn) på Bornholm?

service på bil
Service på bil på Bornholm

En god tommelfingerregel er, at få bilen til service når den har kørt mellem 10.000 og 30.000 km. som bilejer på Bornholm.

Dog kan intervallet for serviceeftersyn variere helt fra 5.000 og op imod 50.000 km. Hvis du kører mindre end der er specificerede i kilometerintervallet, så vil der i servicebogen være beskrevet et såkaldt årsinterval i stedet, som typisk er hvert år eller hvert andet år.

Nogle bilmodeller indkalder selv til service, som vises i instrumentbrættet, hvor der f.eks. også bliver vist når der skal fortages olieskift eller lignende, så du ved præcist hvornår du skal finde et værksted på Bornholm til service.

Nogle ældre biler har andre behov, og derfor kan serviceintervallet være anderledes. Du kan derfor få en vedligeholdelsesattest hos FDM, så du får et overblik over hvad der skal laves inden du kører bilen på værksted.

🛢️ Kan alle værksteder på Bornholm fortage serviceeftersyn på bil?

Ja, stort set alle værksteder på Bornholm kan fortage serviceeftersyn. Du bestemmer helt selv, om du ønsker at få lavet service på bilen hos et autoriseret eller uafhængigt værksted.

Du skal dog kunne dokumentere, at service på din bil er fortaget efter bilproducentens forskrifter og med et stempen i servicebogen fra det pågældende værksted du har brugt på Bornholm.

serviceeftersyn på bil
Autoriseret eller uafhængigt autoværksted

🧑‍🔧 Autoriseret eller uafhængigt autoværksted?

Uanset om du vælger at få lavet serviceeftersyn på bilen på et af de autoriserede værksteder på Bornholm eller ej, så vil du forsat være omfattede af den eventuelle fabriksgaranti på din bil.

Så hvis der er nyvognsgaranti på bilen, så kan forhandleren ikke kræve at det fortages på deres eget værksted eller et andet specificerede værksted. Her kan både et Autoriseret eller uafhængigt autoværksted fortage service på bil så længe du får underskrevet servicebogen for din bil.

Så kort og godt, så er det ikke kun de store autoriserede værksteder eller forhandlere på Bornholm, der kan fortage service på din bil, men det kan stort set alle traditionelle værksteder, så længe de udføre servicet efter de specifikationer der står i din servicebog.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted på Bornholm, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på serviceeftersyn her.

❓ Hvad indeholder serviceeftersyn på bil på Bornholm?

Serviceeftersyn bidrager til at forebygge reparationer og skader på bilen, samt mindske de potentielle sikkerheds- og driftsproblemer for dig som bilejer på Bornholm, lidt som det regelmæssige tjek hos din tandlæge.

Et standard bileftersyn indeholder følgende elementer:

 • Olieskift samt nyt oliefilter
 • Kontrol af tilpasning af dæktryk og dækmønster
 • Kontrol og opfyldning af bremsevæske
 • Smørelse af dørhængsler
 • Kontrol af styretøj og undervogn
 • Kontrol af udstødningen
 • Skift af gearkasseolie
 • Kontrol og potentielt udskiftning af brændstoffilteret
 • Kontrol af airconditionen
 • Justering af ventilerne i motoren
 • Testkørsel på en vej og endelig godkendelse.
 • Kontrol og opfyldning af kølervæske

Ekstra garanti – 3 års garanti på alt værktøjsarbejde: Kun igennem Autobutler.dk her

Spar 20-40% på serviceeftersyn

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring serviceeftersyn

🚘 Serviceeftersyn pris – Hvad Koster serviceeftersyn på Bornholm?

Ønsker du at vide hvad Serviceeftersyn koster på Bornholm? Serviceeftersyn på Bornholm priser kan svinge en del, men:

 • Det store serviceeftersyn koster mellem 2500 og 4500 kr. (Typisk hvis din bil forsat er dækket af af bilproducentens fabriksgaranti).
 • Det lille service (Basisservice) koster mellem 800 og 1500 kr. (Typisk hvis din bil er ældre end 2-5 år).

Der kan altså være mange penge at spare på dit service til bil på Bornholm, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på service på bil hos værksteder nær dig.

Vi har nedenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på serviceeftersyn er, så du ved hvilken serviceeftersyn pris du skal forvente på Bornholm.

Ydelse

Gennemsnitspris

Stor service

DKK 2500-4500

Lille basisservice

DKK 800-1500

Spørgsmålet ”Hvad koster serviceeftersyn på Bornholm?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på service på bil på Bornholm kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig serviceeftersyn Bornholm – Sammenlign priser

Når du skal finde billig serviceeftersyn på Bornholm, så er det vigtigt at du sammenligner priser på serviceeftersyn til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet service på bilen på Bornholm, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet service på din bil på Bornholm, så du kan vælge den billigste serviceeftersyn pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på serviceeftersyn, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser på Bornholm, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager et serviceeftersyn på Bornholm?

Et serviceeftersyn Bornholm tager mellem 1 og 3 timer afhængig af størrelsen på eftersynet. Et lille basiseftersyn tager omkring en time, mens et stor service tager omkring 3 timer.

🙋‍♂️ Kan du selv fortage serviceeftersyn på din bil?

Nej det kan du ikke. Selvom du med fordel inden et service selv kan kan følge op på en række af tingene som værkstedet servicere såsom kontrol af kølervæske og dæktryk, så er der for det første en lang række elementer som de færreste privatpersoner har værktøjet til at tjekke op på.

Men selvom du har den tekniske formåen og værktøjet, så skal du kunne dokumentere serviceeftersynet med et eftersynsskema, en faktura samt hvilket værksted som serviceeftersynet er fortaget på.

🚙 Serviceeftersyn Bornholm – Værksteder med service til bil på Bornholm

Serviceeftersyn Bornholm: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder på Bornholm, så du kan se hvor du kan få lavet service på din bil på Bornholm, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er på Bornholm. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

The city’s Auto I / S

 • Store Torvegade 96,
  3700 Rønne
 • 56 95 24 68
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

Jensen Auto I/S

 • Nebbe Odde Vej 2,
  3700 Rønne
 • 56 95 09 91
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

Nyker Autoværksted ApS

 • Knudsvej 2,
  3700 Rønne
 • 56 96 34 22
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

NBC Nyker Bilcenter

 • Pluggegårdsvej 11,
  3700 Rønne
 • 56 96 34 22
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

Populære bilreparationer på Bornholm

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster serviceeftersyn på Bornholm?

Et stort serviceeftersyn på Bornholm koster mellem 2500 og 4500 kroner, mens et lille basisservice koster mellem 800 og 1500 kr. og kan variere fra værksted til værksted og fra bil til bil.

Hvor kan jeg få lavet service på min bil på Bornholm?

Der findes som regel flere værksteder på Bornholm eller i dit nærområdet som kan fortage service på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lavet service på din bil på Bornholm – Se vores oversigt her

Kan alle værksteder på Bornholm lave serviceeftersyn på min bil?

Ja, stort set alle værksteder på Bornholm kan lave et serviceeftersyn på din bil, så længe de følger din servicebog og dokumenterer gennemgangen med deres stempel. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder på Bornholm som kan lave service på din bil.