Serviceeftersyn i Randers
Spar op til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder med serviceeftersyn i Randers online.
 • Du sparer i gennemsnit 23% eller 869 kr. på serviceeftersyn
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Serviceeftersyn Randers: Få svar på hvad hvad koster Serviceeftersyn til bilen i Randers og se hvor du får den billigste Serviceeftersyn pris i Randers. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig service på bil i Randers.

anmeldelser
Serviceeftersyn
Serviceeftersyn Randers

💵 Hvor meget koster serviceeftersyn i Randers i forhold til resten af landet?

Priserne på serviceeftersyn til bil varierer i hele landet, men i Randers der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Serviceeftersyn til bil i Randers

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Serviceeftersyn i Randers, uanset om du skal have lavet service på din bil eller blot vil vide hvilken pris på Serviceeftersyn i Randers til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på serviceeftersyn i Randers med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Serviceeftersyn med stempel i servicebogen

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 3.046

DKK 898

Mercedes-Benz

DKK 4.642

DKK 1.239

Hyundai

DKK 2.516

DKK 713

Peugeot

DKK 2.982

DKK 834

Renault

DKK 3.153

DKK 884

Ford

DKK 3.253

DKK 837

Citroën

DKK 2.935

DKK 858

Kia

DKK 2.467

DKK 687

Toyota

DKK 2.229

DKK 643

Skoda

DKK 3.025

DKK 901

🧰 Hvor ofte skal man have bilen til service (serviceeftersyn) i Randers?

service på bil
Service på bil i Randers

En god tommelfingerregel er, at få bilen til service når den har kørt mellem 10.000 og 30.000 km. som bilejer i Randers.

Dog kan intervallet for serviceeftersyn variere helt fra 5.000 og op imod 50.000 km. Hvis du kører mindre end der er specificerede i kilometerintervallet, så vil der i servicebogen være beskrevet et såkaldt årsinterval i stedet, som typisk er hvert år eller hvert andet år.

Nogle bilmodeller indkalder selv til service, som vises i instrumentbrættet, hvor der f.eks. også bliver vist når der skal fortages olieskift eller lignende, så du ved præcist hvornår du skal finde et værksted i Randers til service.

Nogle ældre biler har andre behov, og derfor kan serviceintervallet være anderledes. Du kan derfor få en vedligeholdelsesattest hos FDM, så du får et overblik over hvad der skal laves inden du kører bilen på værksted.

🛢️ Kan alle værksteder i Randers fortage serviceeftersyn på bil?

Ja, stort set alle værksteder i Randers kan fortage serviceeftersyn. Du bestemmer helt selv, om du ønsker at få lavet service på bilen hos et autoriseret eller uafhængigt værksted.

Du skal dog kunne dokumentere, at service på din bil er fortaget efter bilproducentens forskrifter og med et stempen i servicebogen fra det pågældende værksted du har brugt i Randers.

serviceeftersyn på bil
Autoriseret eller uafhængigt autoværksted

🧑‍🔧 Autoriseret eller uafhængigt autoværksted?

Uanset om du vælger at få lavet serviceeftersyn på bilen på et af de autoriserede værksteder i Randers eller ej, så vil du forsat være omfattede af den eventuelle fabriksgaranti på din bil.

Så hvis der er nyvognsgaranti på bilen, så kan forhandleren ikke kræve at det fortages på deres eget værksted eller et andet specificerede værksted. Her kan både et Autoriseret eller uafhængigt autoværksted fortage service på bil så længe du får underskrevet servicebogen for din bil.

Så kort og godt, så er det ikke kun de store autoriserede værksteder eller forhandlere i Randers, der kan fortage service på din bil, men det kan stort set alle traditionelle værksteder, så længe de udføre servicet efter de specifikationer der står i din servicebog.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted i Randers, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på serviceeftersyn her.

❓ Hvad indeholder serviceeftersyn på bil i Randers?

Serviceeftersyn bidrager til at forebygge reparationer og skader på bilen, samt mindske de potentielle sikkerheds- og driftsproblemer for dig som bilejer i Randers, lidt som det regelmæssige tjek hos din tandlæge.

Et standard bileftersyn indeholder følgende elementer:

 • Olieskift samt nyt oliefilter
 • Kontrol af tilpasning af dæktryk og dækmønster
 • Kontrol og opfyldning af bremsevæske
 • Smørelse af dørhængsler
 • Kontrol af styretøj og undervogn
 • Kontrol af udstødningen
 • Skift af gearkasseolie
 • Kontrol og potentielt udskiftning af brændstoffilteret
 • Kontrol af airconditionen
 • Justering af ventilerne i motoren
 • Testkørsel på en vej og endelig godkendelse.
 • Kontrol og opfyldning af kølervæske

Ekstra garanti – 3 års garanti på alt værktøjsarbejde: Kun igennem Autobutler.dk her

Spar 20-40% på serviceeftersyn

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring serviceeftersyn

🚘 Serviceeftersyn pris – Hvad Koster serviceeftersyn i Randers?

Ønsker du at vide hvad Serviceeftersyn koster i Randers? Serviceeftersyn i Randers priser kan svinge en del, men:

 • Det store serviceeftersyn koster mellem 2500 og 4500 kr. (Typisk hvis din bil forsat er dækket af af bilproducentens fabriksgaranti).
 • Det lille service (Basisservice) koster mellem 800 og 1500 kr. (Typisk hvis din bil er ældre end 2-5 år).

Der kan altså være mange penge at spare på dit service til bil i Randers, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på service på bil hos værksteder nær dig.

Vi har nedenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på serviceeftersyn er, så du ved hvilken serviceeftersyn pris du skal forvente i Randers.

Ydelse

Gennemsnitspris

Stor service

DKK 2500-4500

Lille basisservice

DKK 800-1500

Spørgsmålet ”Hvad koster serviceeftersyn i Randers?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på service på bil i Randers kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig serviceeftersyn Randers – Sammenlign priser

Når du skal finde billig serviceeftersyn i Randers, så er det vigtigt at du sammenligner priser på serviceeftersyn til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet service på bilen i Randers, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet service på din bil i Randers, så du kan vælge den billigste serviceeftersyn pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på serviceeftersyn, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Randers, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager et serviceeftersyn i Randers?

Et serviceeftersyn i Randers tager mellem 1 og 3 timer afhængig af størrelsen på eftersynet. Et lille basiseftersyn tager omkring en time, mens et stor service tager omkring 3 timer.

🙋‍♂️ Kan du selv fortage serviceeftersyn på din bil?

Nej det kan du ikke. Selvom du med fordel inden et service selv kan kan følge op på en række af tingene som værkstedet servicere såsom kontrol af kølervæske og dæktryk, så er der for det første en lang række elementer som de færreste privatpersoner har værktøjet til at tjekke op på.

Men selvom du har den tekniske formåen og værktøjet, så skal du kunne dokumentere serviceeftersynet med et eftersynsskema, en faktura samt hvilket værksted som serviceeftersynet er fortaget på.

🚙 Serviceeftersyn Randers – Værksteder med service til bil i Randers

Serviceeftersyn Randers: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i Randers, så du kan se hvor du kan få lavet service på din bil i Randers, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i Randers. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

Quickpoint

 • Messingvej 20E
  8940 Randers SV
 • 86 44 75 44
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

AMC LASTBILER A/S

 • Kertemindevej 24,
  8940 Randers SV
 • 86 43 47 34
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

AEM GARAGE

 • Pinborgvej 50,
  8960 Randers SØ
 • 42 23 07 79
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

Adworker

 • Kristrupvej 57,
  8960 Randers SØ
 • Ikke oplyst
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

AB Service

 • Glarbjergvej 65,
  8930 Randers NØ
 • 27 20 40 20
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster serviceeftersyn i Randers?

Et stort serviceeftersyn i Randers koster mellem 2500 og 4500 kroner, mens et lille basisservice koster mellem 800 og 1500 kr. og kan variere fra værksted til værksted og fra bil til bil.

Hvor kan jeg få lavet service på min bil i Randers?

Der findes som regel flere værksteder i Randers eller i dit nærområdet som kan fortage service på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lavet service på din bil i Randers – Se vores oversigt her

Kan alle værksteder i Randers lave serviceeftersyn på min bil?

Ja, stort set alle værksteder i Randers kan lave et serviceeftersyn på din bil, så længe de følger din servicebog og dokumenterer gennemgangen med deres stempel. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder i Randers som kan lave service på din bil.