Serviceeftersyn Sjælland
Spar 20-40%

 • Sammenlign lokale værksteder med serviceeftersyn på Sjælland online.
 • Du sparer i gennemsnit 23% eller 869 kr. på serviceeftersyn
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Serviceeftersyn Sjælland: Få svar på hvad hvad koster Serviceeftersyn til bilen på Sjælland og se hvor du får den billigste Serviceeftersyn pris på Sjælland. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig service på bil på Sjælland.

anmeldelser
Serviceeftersyn
Serviceeftersyn Sjælland

💵 Hvor meget koster serviceeftersyn på Sjælland i forhold til resten af landet?

Priserne på serviceeftersyn til bil varierer i hele landet, men Sjælland der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Serviceeftersyn til bil på Sjælland

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Serviceeftersyn på Sjælland, uanset om du skal have lavet service på din bil eller blot vil vide hvilken pris på Serviceeftersyn på Sjælland til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på serviceeftersyn på Sjælland med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Serviceeftersyn med stempel i servicebogen

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 3.046

DKK 898

Mercedes-Benz

DKK 4.642

DKK 1.239

Hyundai

DKK 2.516

DKK 713

Peugeot

DKK 2.982

DKK 834

Renault

DKK 3.153

DKK 884

Ford

DKK 3.253

DKK 837

Citroën

DKK 2.935

DKK 858

Kia

DKK 2.467

DKK 687

Toyota

DKK 2.229

DKK 643

Skoda

DKK 3.025

DKK 901

🧰 Hvor ofte skal man have bilen til service (serviceeftersyn) på Sjælland?

service på bil
Service på bil på Sjælland

En god tommelfingerregel er, at få bilen til service når den har kørt mellem 10.000 og 30.000 km. som bilejer på Sjælland.

Dog kan intervallet for serviceeftersyn variere helt fra 5.000 og op imod 50.000 km. Hvis du kører mindre end der er specificerede i kilometerintervallet, så vil der i servicebogen være beskrevet et såkaldt årsinterval i stedet, som typisk er hvert år eller hvert andet år.

Nogle bilmodeller indkalder selv til service, som vises i instrumentbrættet, hvor der f.eks. også bliver vist når der skal fortages olieskift eller lignende, så du ved præcist hvornår du skal finde et værksted på Sjælland til service.

Nogle ældre biler har andre behov, og derfor kan serviceintervallet være anderledes. Du kan derfor få en vedligeholdelsesattest hos FDM, så du får et overblik over hvad der skal laves inden du kører bilen på værksted.

🛢️ Kan alle værksteder på Sjælland fortage serviceeftersyn på bil?

Ja, stort set alle værksteder på Sjælland kan fortage serviceeftersyn. Du bestemmer helt selv, om du ønsker at få lavet service på bilen hos et autoriseret eller uafhængigt værksted.

Du skal dog kunne dokumentere, at service på din bil er fortaget efter bilproducentens forskrifter og med et stempen i servicebogen fra det pågældende værksted du har brugt på Sjælland.

serviceeftersyn på bil
Autoriseret eller uafhængigt autoværksted

🧑‍🔧 Autoriseret eller uafhængigt autoværksted?

Uanset om du vælger at få lavet serviceeftersyn på bilen på et af de autoriserede værksteder på Sjælland eller ej, så vil du forsat være omfattede af den eventuelle fabriksgaranti på din bil.

Så hvis der er nyvognsgaranti på bilen, så kan forhandleren ikke kræve at det fortages på deres eget værksted eller et andet specificerede værksted. Her kan både et Autoriseret eller uafhængigt autoværksted fortage service på bil så længe du får underskrevet servicebogen for din bil.

Så kort og godt, så er det ikke kun de store autoriserede værksteder eller forhandlere på Sjælland, der kan fortage service på din bil, men det kan stort set alle traditionelle værksteder, så længe de udføre servicet efter de specifikationer der står i din servicebog.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted på Sjælland, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på serviceeftersyn her.

❓ Hvad indeholder serviceeftersyn på bil på Sjælland?

Serviceeftersyn bidrager til at forebygge reparationer og skader på bilen, samt mindske de potentielle sikkerheds- og driftsproblemer for dig som bilejer på Sjælland, lidt som det regelmæssige tjek hos din tandlæge.

Et standard bileftersyn indeholder følgende elementer:

 • Olieskift samt nyt oliefilter
 • Kontrol af tilpasning af dæktryk og dækmønster
 • Kontrol og opfyldning af bremsevæske
 • Smørelse af dørhængsler
 • Kontrol af styretøj og undervogn
 • Kontrol af udstødningen
 • Skift af gearkasseolie
 • Kontrol og potentielt udskiftning af brændstoffilteret
 • Kontrol af airconditionen
 • Justering af ventilerne i motoren
 • Testkørsel på en vej og endelig godkendelse.
 • Kontrol og opfyldning af kølervæske

Ekstra garanti – 3 års garanti på alt værktøjsarbejde: Kun igennem Autobutler.dk her

Spar 20-40% på serviceeftersyn

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring serviceeftersyn

🚘 Serviceeftersyn pris – Hvad Koster serviceeftersyn på Sjælland?

Ønsker du at vide hvad Serviceeftersyn koster på Sjælland? Serviceeftersyn på Sjælland priser kan svinge en del, men:

 • Det store serviceeftersyn koster mellem 2500 og 4500 kr. (Typisk hvis din bil forsat er dækket af af bilproducentens fabriksgaranti).
 • Det lille service (Basisservice) koster mellem 800 og 1500 kr. (Typisk hvis din bil er ældre end 2-5 år).

Der kan altså være mange penge at spare på dit service til bil på Sjælland, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på service på bil hos værksteder nær dig.

Vi har nedenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på serviceeftersyn er, så du ved hvilken serviceeftersyn pris du skal forvente på Sjælland.

Ydelse

Gennemsnitspris

Stor service

DKK 2500-4500

Lille basisservice

DKK 800-1500

Spørgsmålet ”Hvad koster serviceeftersyn på Sjælland?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på service på bil på Sjælland kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig serviceeftersyn Sjælland – Sammenlign priser

Når du skal finde billig serviceeftersyn på Sjælland, så er det vigtigt at du sammenligner priser på serviceeftersyn til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet service på bilen på Sjælland, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet service på din bil på Sjælland, så du kan vælge den billigste serviceeftersyn pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på serviceeftersyn, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser på Sjælland, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager et serviceeftersyn Sjælland?

Et serviceeftersyn Sjælland tager mellem 1 og 3 timer afhængig af størrelsen på eftersynet. Et lille basiseftersyn tager omkring en time, mens et stor service tager omkring 3 timer.

🙋‍♂️ Kan du selv fortage serviceeftersyn på din bil?

Nej det kan du ikke. Selvom du med fordel inden et service selv kan kan følge op på en række af tingene som værkstedet servicere såsom kontrol af kølervæske og dæktryk, så er der for det første en lang række elementer som de færreste privatpersoner har værktøjet til at tjekke op på.

Men selvom du har den tekniske formåen og værktøjet, så skal du kunne dokumentere serviceeftersynet med et eftersynsskema, en faktura samt hvilket værksted som serviceeftersynet er fortaget på.

🚙 Serviceeftersyn Sjælland- Værksteder med service til bil på Sjælland

Serviceeftersyn Sjælland: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder på Sjælland, så du kan se hvor du kan få lavet service på din bil på Sjælland, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er på Sjælland. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

A-M Auto v/Peter Christensen

 • Gøteborgvej 3,
  9200 Sjælland SV
 • 32 16 26 95
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

A K AUTO V/AAGE BACH KNUDSEN

 • Kongshøjvej 23,
  9210 Sjælland SØ
 • 98 31 55 00
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

A G BILER V/AKSEL GREGERSEN

 • Hermodsgade 2,
  9000 Sjælland
 • 98 12 25 45
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

Sjælland AUTOSERVICE APS

 • Brådalvej 2,
  9210 Sjælland SØ
 • 98 31 42 77
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

Sjælland Auto Service Værksted ApS

 • Brådalvej 2,
  9210 Sjælland SØ
 • 40 54 75 66
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Serviceeftersyn

Populære bilreparationer på Sjælland

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster serviceeftersyn på Sjælland?

Et stort serviceeftersyn på Sjælland koster mellem 2500 og 4500 kroner, mens et lille basisservice koster mellem 800 og 1500 kr. og kan variere fra værksted til værksted og fra bil til bil.

Hvor kan jeg få lavet service på min bil på Sjælland?

Der findes som regel flere værksteder på Sjælland eller i dit nærområdet som kan fortage service på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lavet service på din bil på Sjælland – Se vores oversigt her

Kan alle værksteder på Sjælland lave serviceeftersyn på min bil?

Ja, stort set alle værksteder på Sjælland kan lave et serviceeftersyn på din bil, så længe de følger din servicebog og dokumenterer gennemgangen med deres stempel. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder på Sjælland som kan lave service på din bil.