Tandremsskift på Falster Spar op til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder med Tandremsskift online.
 • Du sparer i gennemsnit 19% eller 1442 kr. på Tandremsskift
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Tandremsskift Falster: Få svar på hvad koster Tandremsskift på Falster på bilen og se hvor du får den billigste Tandremsskift pris på Falster. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig udskiftning af tandrem på Falster.

anmeldelser
Tandremsskift
Tandremsskift Falster

💵 Hvor meget koster Tandremsskift på Falster i forhold til resten af landet?

Priserne på Tandremsskift på bil varierer i hele landet, men på Falster der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Tandremsskift på bil på Falster

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Tandremsskift på Falster, uanset om du skal have skiftet tandrem din bil eller blot vil vide hvilken pris på Tandremsskift på Falster til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på et Tandremsskift, med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Tandremsskift og udskiftning af taktkæde

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 6.188

DKK 1.441

Audi

DKK 7.927

DKK 1.771

Seat

DKK 5.555

DKK 1.143

Peugeot

DKK 5.398

DKK 1.253

Renault

DKK 6.323

DKK 1.532

Ford

DKK 5.889

DKK 1.477

Citroën

DKK 5.422

DKK 1.301

Volvo

DKK 4.775

DKK 901

Opel

DKK 6.586

DKK 1.504

Skoda

DKK 5.628

DKK 1.267

🧰 Hvornår skal bilen have udskiftet tandrem på Falster?

udskiftning af tandrem
Udskiftning af tandrem i Falster

Du bør som bilejer på Falster, kunne forvente at bilen kan køre mellem 60.000 og 120.000 km. før tandremmen på din bil skal skiftes.

Der er dog forskel på tandremsskift internal fra bilmærke til bilmærke, så derfor kan du kigge i servicebogen, hvor fabrikanten har beskrevet hvor mange kilometer bilen skal køre, før det er nødvendigt at få udskiftet tandremmen.

Derudover så skal du som bilejer på Falster også være opmærksom på tidsintervallet for udskiftning af tandremmen på bilen. Tandremmen er lavet af gummi, som nedbrydes over tid, hvilket typisk er mellem 4 og 6 år. Du kan finde udløbsdatoen for tandremmen i bilens servicebog.

Hvis der ikke er anført noget i servicebogen omkring hvornår din bils tandrem sidst blev udskiftet, så anbefales det at få en mekaniker til at kontrollere tandremmen. Her skal han skille en del af motoren ad, hvorefter han kan undersøge tandremmens stand.

Hvad sker der hvis tandremmen springer?

Hvis tandremmen springer eller knækker, uanset om du befinder dig på Falster eller en anden by, så vil stemplerne og ventiler i bilens motor komme ud af takt og derfor hamre sammen, og du bør derfor finde et værksted på Falster med det samme, inden dette sker.

Konsekvensen heraf, vil blive at ventilerne bliver bøjede og dette kan i værste fald skade motoren, stemplerne og ventilerne så voldsomt, at det ikke kan betale sig at få repareret dem.

Det er derfor vigtigt at du er meget opmærksom på om tandremmen knækker eller springer i bilen, og sørge for at få den udskiftet på en af de lokale værksteder på Falster.

Hvad kan slide på tandremmen hurtigere?

Man kan som bilejer på Falster aldrig forudse, hvornår en tandrem springer eller knækker. Du bør derfor altid overholde fabrikkens anbefalinger, som ses i servicebogen. Dog er der nogle ting som kan slide endnu hurtigere på tandremmen, og som øger risikoen for at den springer før tid.

Ting der kan slide tandremmen hurtigere:

 • Ekstreme Temperaturer: En tandrem er lavet af gummi, og materialet udvider sig derfor ved høje temperaturer, mens det trækker sig sammen ved lave temperaturer. Ved ekstrem kulde eller varme, kan der derfor opstå revner eller krakeleringer i overfladen.
 • Olie- Eller vandspild i motoren: Hvis der er lækket olie eller vand mellem tandhjul og rem, så kan tandremmen glide, og øge chancen for slitage, eller endda glide helt af hjulet.
 • Kører for få kilometer: Tandremmen kan blive for stiv, hvis man ikke kører nok i bilen, så derfor er der både et tidsinterval og et kilometer interval for tandremsskift.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted på Falster, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på tandremsskift nær dig her.

Spar 20-40% på tandremsskift

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring tandremsskift

🚘 Tandremsskift pris – Hvad Koster Tandremsskift på Falster?

Ønsker du at vide hvad Tandremsskift koster på Falster? Tandremsskift priser på Falster kan svinge en del, men en tandrems pris er omkring 500 kroner, mens tandremsskift pris er omkring 6000 kroner.

Dog afhænger prisen på udskiftning af en tandrem på Falster utrolig meget af hvilket bilmærke du har, da nogle bilmærker har gemt tandremmen længere inde i motoren end andre.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på tandremsskift på bil hos værksteder nær dig.

Vi har nedenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på udskiftning af tandrem er, så du ved hvilken tandremsskift pris på Falster du skal forvente.

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Volkswagen

DKK 6.188

Audi

DKK 7.927

Seat

DKK 5.555

Peugeot

DKK 5.398

Renault

DKK 6.323

Ford

DKK 5.889

Citroën

DKK 5.422

Volvo

DKK 4.775

Opel

DKK 6.586

Skoda

DKK 5.628

Spørgsmålet ”Hvad koster tandremsskift på Falster? ” afhænger af hvilket værksted du vælger. Så din pris på udskiftning af tandrem på Falster på bilen kan variere afhængig af om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

⚙️ Hvad koster en tandrem på Falster?

Prisen for en ny tandrem koster fra 200 kr. og er derfor billig, men det er en stor operation at skifte tandremmen, så derfor er et tandremsskift markant dyrere, da det er de færreste der kan skifte tandrem på sin egen bil.

💰 Billig udskiftning af tandrem på Falster – Sammenlign priser

Når du skal finde billig tandremsskift på Falster, så er det vigtigt at du sammenligner priser på udskiftning af tandrem til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet tandremsskift på bilen på Falster, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet skiftet tandrem på din bil på Falster, så du kan vælge den billigste tandremsskift pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på tandremsskift, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser på Falster, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager en udskiftning af tandrem på Falster?

Det er en relativt stor operation at fortage en udskiftning af tandrem, som kan tage ret lang tid på de fleste værksteder på Falster. Der skal oftest kræve mellem 4 og 8 timer på et værksted, afhængig af hvilket bilmærke du ejer.

Hvor længe det tager at fortage en udskiftning af tandremmen på din bil på Falster, afhænger af hvilket bilmærke du ejer, da der er visse fabrikanter som kan være svære at få adgang til, og som kræver flere komponenter.

Derudover så er det langt de færreste som selv vælger at udskifte deres tandrem, men lader i stedet en professionel fortage tandremsskiftet, da det kræver et ret højt niveau indenfor bilmekanik, for at kunne fortage skiftet af tandremmen.

🙋‍♂️ Kan du selv skifte tandrem på din bil?

Både ja og nej.

Som udgangspunkt, så kan du i teorien godt udføre et tandremsskift på din egen hånd som bilejer på Falster. Det kræver dog en hel del viden omkring hvordan lige præcis din motor er skruet sammen.

Hvis du ikke føler dig helt tryg ved at skifte din tandrem eller har den fornødne viden, så er det næppe en særlig god idé at give sig i kast med denne opgave.

Hvis arbejdet ikke bliver udført korrekt, så vil motorens timing og synkronisering kunne komme ud af talt, hvilket kan resultere i store skader på motoren. Hvis uheldet er ude, så vil du stå med en markant dyrere reparation på et værksted, end hvis du blot fik fortaget udskiftningen af tandremmen på et professionelt værksted på Falster.

🚙 Tandremsskift på Falster – Værksteder som kan skifte tandrem på Falster

Tandremsskift Falster: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder på Falster, så du kan se hvor du kan få skiftet tandrem på din bil på Falster, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er på Falster. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

Hyundai Nykøbing Falster Værksted

 • Energivej 1,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 84 00 10
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Tandremsskift

Vores Auto Nykøbing Falster

 • Chr Winthersvej 16,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 85 02 45
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Tandremsskift

Lindholm Autoservice

 • Englandsvej 19,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 85 78 31
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Tandremsskift

Din Bil Doktor Aps

 • Østerbrogade 92,
  4800 Nykøbing Falster
 • 70 70 79 29
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Tandremsskift

Populære bilreparationer på Falster

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få lavet tandremsskift på min bil på Falster?

Der findes som regel flere værksteder på Falster eller i dit nærområdet som kan fortage tandremsskift på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lavet skiftet tandrem på din bil på Falster – Se vores oversigt her

Hvad koster tandremsskift på Falster?

Et tandremsskift på Falster koster mellem 4000 og 8000 kr. og kan variere utrolig meget fra værksted til værksted og fra bil til bil.

Hvor lang tid tager et tandremsskift på Falster?

Et tandremsskift på de fleste værksteder på Falster tager mellem 4 og 8 timer og afhænger meget af hvilket bilmærke du har, da der er stor forskel på de forskellige fabrikanter.