Udskiftning af Bremser i Nykøbing Falster
Spar op til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder online med udskiftning af bremser i Nykøbing Falster.
 • Du sparer sparer op til 40% på udskiftning af bremser, bremseskiver og bremseklodser
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Udskiftning af bremser Nykøbing Falster: Få svar på hvad koster Udskiftning af bremser, bremseskiver og bremseklodser på bilen i Nykøbing Falster. og se hvor du får den billigste skift af bremser pris i Nykøbing Falster. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig skift af bremseklodser prispå Nykøbing Falster.

anmeldelser
Udskiftning af bremser, bremseskiver og bremseklodser
Udskiftning af bremser Nykøbing Falster

💵 Hvor meget koster udskiftning af bremser i Nykøbing Falster i forhold til resten af landet?

Priserne på udskiftning af bremser varierer i hele landet, men i Nykøbing Falster der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Nykøbing Falster.

💡Få tilbud på udskiftning af bremseskiver og klodser i Nykøbing Falster

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på udskiftning og reparation af bremser i Nykøbing Falster, uanset om du skal have skiftet bremseklodser eller skiftet bremseskiver på din bil eller blot vil vide hvilken pris på udskiftning af bremser i Nykøbing Falster til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på udskiftning af bremser, bremseskiver og bremseklodser i Nykøbing Falster med få klik og få et tilbud allerede idag.

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 3.491

DKK 977

Audi

DKK 4.394

DKK 1.113

Hyundai

DKK 3.058

DKK 815

Peugeot

DKK 3.458

DKK 824

Renault

DKK 3.552

DKK 899

Ford

DKK 3.383

DKK 821

Citroën

DKK 3.445

DKK 892

Kia

DKK 3.202

DKK 864

Toyota

DKK 3.009

DKK 857

Skoda

DKK 3.230

DKK 898

🧰 Hvornår skal bremseskiver skiftes?

Hvor ofte skal bilen have skiftet bremseskiver og breseklodser
Hvor ofte skal bilen have skiftet bremseskiver og breseklodser?

En tommelfingerregel siger at man som bilejer i Nykøbing Falster efter mellem 80.000 km til 120.000 kørte kilometer, skal have fortaget en udskiftning af bremseskiver.

Helt kort fortalt, så fungerer bremseskiver ved, at der er en stålskive som er fastmonteret på indersiden af hjulet.

Som en form for klemme på den ene side af skiven, er bremsekaliberen placeret, mens der på indersiden af kaliberen sidder bremseklodserne. Så snart du trykker på bremsepedalen, så bliver der dannet et tryk igennem bremsesystemet, hvor der bliver presset bremsevæske ind i bremsekaliberen. Så snart dette sker, så vil bremseklodserne blive presset ind mod skiven. Dette resulterer i den hydraliske bremsefunktion, som giver en blød opbremsning.

Du kan høre når dine bremseklodser er slidt ned, ved at de giver en skurrende lyd, hvilket kan gøre bremseskiverne tyndslidte over tid, hvilket du skal være opmærksom på og eventuelt køre ind på et værksted i Nykøbing Falster nær dig for at få dem tjekket.

Så snart du kan se tydelige riller eller furer efter bremseklodserne på bremseskiverne, så skal du have dem skiftet hurtigst muligt, da de ellers vil kunne forlænge bremselængden. Lovgivningen om bremselængden er nemlig 14 meters bremselængde.

Hvor lang tid holder bremseskiver og bremseklodser?

Hvis din bil har skivebremser, så bør bilejere i Nykøbing Falster løbende holde styr på hvordan standen er bremseskiverne er. Hvis du kører meget bykørsel, så bliver bremseskiverne ekstra slidte, og derfor bør du løbende få dine bremser efterset.

Tommelfingerreglen er at du efter 80.000 til 120.000 kilometer bør få udskiftet dine bremseskiver og bremseklodser, da man stort set altid skifter både bremseskiver og bremseklodser på samme tid. Årsagen til at man både får udskiftet bremseklodser og skiver, er at når man skiller hele hjulet af, så kan man lige så godt også sætte nye klodser på, da de ikke er så dyre.

🤔 Hvordan opdager jeg fejl på bremserne?

Der er flere ting du som bilejer i Nykøbing Falster bør holde øje med når du skal finde ud af om der er fejl på bremserne, så du ved om du skal have skiftet bremser eller ej.

Vi har derfor lavet en liste med ting som du bør være opmærksom på i forbindelse med defekte bremser, som oftest kun bliver opdatet til service eller ved et biluheld.

Sådan opdager du fejl på dine bremser

 • Bilen bremse ikke lige: Hvis bilen bevæger sig frem og tilbage når du bremser almindeligt, så er det et tegn på at bremserne hænger i den ene side. Hvis bremsen hænger i den ene side, så er trykket på bremserne ikke lige så hårdt på begge sider af bremserne, hvilket resultere i at bremseklodserne slides skævt.
 • Bremsen larmer: Hvis bremserne larmer når du skal dreje, så er det et tegn på at bremsekaliberen ikke sidder korrekt i forhold til bremseskiven.
 • Bremsen giver en skurrende lyd: Hvis bremsen giver en skurrende lyd når du bremser, så er det også et tegn på at enten bremseklodserne eller bremseskiverne er slidt op. Dog kan det også være rust hvis det udelukkende sker i starten når du køre i bilen.
 • Bremsepedalen er hård: Hvis bremsepedalen er hård at træde ned, før bilen begynder at bremse, så er det også et tegn på at bremseforstærkeren er defekt.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted i Nykøbing Falster, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på udskiftning af bremser nær dig her.

Spar 20-40% på udskiftning af bremser

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring udskiftning af bremser

🚘 Udskiftning af bremser pris – Hvad Koster en det at få skiftet bremser i Nykøbing Falster?

Ønsker du at vide hvad udskiftning af bremser koster i Nykøbing Falster? Prisen på nye bremseskiver er mellem 200 og 900 kroner i Nykøbing Falster ligesom i andre byer, mens prisen på bremseklodser er omkring 300 kroner. Udskiftning af bremser, bremseskiver og bremseklodser priser kan svinge en del, mens en skift af bremser pris er mellem 2000 og 4500 kr. per hjul inkl. arbejdstid, nye bremseskiver og bremseklodser afhængig af hvilket værksted i Nykøbing Falster du vælger.

Dog afhænger prisen på skift af bremser også af hvilket bilmærke der er tale om, som også har en indflydelse på prisen på skift af bremser på de lokale værksteder i Nykøbing Falster.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på udskiftning af bremser, bremseklodser og bremseskiver på bil hos værksteder i Nykøbing Falster.

Så derfor:

Spørgsmålet ”Hvad koster udskiftning af bremser i Nykøbing Falster?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på udskiftning af bremseskiver og bremseklodser på bilen i Nykøbing Falster kan variere afhængig, af om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig skift af bremser Nykøbing Falster – Sammenlign priser

Når du skal finde billig skift af bremser i Nykøbing Falster, så er det vigtigt at du sammenligner priser på bremseskiver og klodser til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få udskiftet bremser på på bilen i Nykøbing Falster, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få skiftet bremser i Nykøbing Falster, så du kan vælge den billigste udskiftning af bremser pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på udskiftning af bremser, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Nykøbing Falster, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager det at få skiftet bremser i Nykøbing Falster?

Du skal forvente at en typisk udskiftning af bremser i Nykøbing Falster tager mellem 30-45 minutter per hjul, afhængig af flere parametre. Hvor lang tid skift af bremser tager, afhænger nemlig af bilmærke, størrelsen på din bil og hvilke bremseskiver du har på bilen, men naturligvis også om værkstederne i Nykøbing Falster har en ledig tid.

🙋‍♂️ Kan du selv skifte bremser på din bil?

Du kan godt selv skifte bremser, bremseskiver og bremseklodser på din bil som bilejer i Nykøbing Falster, men det kræver det rette værktøj, nye skiver og klodser. Derudover så skal du føle dig 100% tryg ved at gøre det selv, da bremser er et af bilens vigtigste sikkerhedsudstyr, og du bør derfor ikke gå på kompromis med udskiftning af dine bremser.

De fleste vælger at få en faglært mekaniker til at fortage skiftet af bremserne, som kender lige præcis din bilmodel, og som også giver en garanti.

Derfor anbefaler vi at du får skiftet bremser af en professionel på et af værkstederne i Nykøbing Falster.

🚙 Værksteder med udskiftning af bremser, bremseskiver og bremseklodser i Nykøbing Falster

Udskiftning af bremser Nykøbing Falster: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i Nykøbing Falster, så du kan se hvor du kan få skiftet bremser på din bil i Nykøbing Falster, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i Nykøbing Falster. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted i Nykøbing Falster, for at sikre at du får den bedste pris på skift af bremser på din bil.

Vores Auto Nykøbing Falster

 • Chr Winthersvej 16,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 85 02 45
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af bremser

Lindholm Autoservice

 • Englandsvej 19,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 85 78 31
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af bremser

Th. Østergaard

 • Frankrigsvej 3,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 13 29 44
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af bremser

AutoCentro

 • Havnepladsen 2,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 84 35 00
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af bremser

Hyundai Nykøbing Falster

 • Energivej 1,
  4800 Nykøbing Falster
 • 54 84 00 10
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af bremser

Populære bilreparationer i Nykøbing Falster

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få skiftet bremser på min bil i Nykøbing Falster?

Der findes som regel flere værksteder i Nykøbing Falster eller i dit nærområdet som kan skiftet bremser på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få udskiftet bremser på din bil i Nykøbing Falster – Se vores oversigt her

Hvad koster udskiftning af bremser i Nykøbing Falster?

Prisen på udskiftning af bremser i Nykøbing Falster koster mellem 2000 og 4500 kr. per hjul inkl. arbejdsløn, nye bremseskiver og klodser, men kan variere utrolig meget fra værksted til værksted og fra bil til bil.

Kan alle værksteder i Nykøbing Falster skifte bremser på min bil?

Ja, stort set alle værksteder i Nykøbing Falster kan udskifte bremser på din bil. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder i Nykøbing Falster som kan udskifte bremserne på din bil.