Udskiftning af kobling i Hornslet
Spar op til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder online med udskiftning af kobling i Hornslet.
 • Du sparer sparer op til 40% på udskiftning Kobling
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Udskiftning af Kobling Hornslet: Få svar på hvad koster Udskiftning af Kobling på bilen i Hornslet og se hvor du får den billigste skift af kobling pris i Hornslet. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig skift af kobling i Hornslet.

anmeldelser
Udskiftning af Kobling
Udskiftning af kobling Hornslet

💵 Hvor meget koster udskiftning af kobling i Hornslet i forhold til resten af landet?

Priserne på udskiftning af kobling varierer i hele landet, men i Hornslet der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på udskiftning af kobling i Hornslet

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på udskiftning og reparation af kobling i Hornslet, uanset om du skal have skiftet koblingen, repareret koblingen på din bil eller blot vil vide hvilken pris på udskiftning af kobling i Hornslet til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på udskiftning af kobling i Hornslet med få klik og få et tilbud allerede idag.

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 8.269

DKK 2.043

Suzuki

DKK 4.944

DKK 1.425

Hyundai

DKK 4.885

DKK 1.299

Peugeot

DKK 6.626

DKK 1.913

Fiat

DKK 4.999

DKK 1.595

Ford

DKK 6.932

DKK 1.538

Citroën

DKK 7.589

DKK 2.194

Kia

DKK 5.093

DKK 1.384

Toyota

DKK 6.461

DKK 1.901

Skoda

DKK 6.974

DKK 1.594

🧰 Hvornår skal en kobling skiftes?

Hvornår skal en kobling skiftes
Hvornår skal en kobling skiftes?

Koblingen skal skiftes, så snart den viser tegn på at være skadet, så derfor er der en lang række tegn, som du som bilejer i Hornslet bør være opmærksom på såsom at koblingen er svær at træde ned, eller at selvom du træder koblingen ned så kommer bilen ikke korrekt i gear, og hvis du ikke er opmærksom på disse symptomer, så kan det få fatale konsekvenser i trafikken.

Hvis du som bilejer i Hornslet oplever nogle af disse symptomer, så er det helt klare tegn på at der er noget galt med din kobling, og den er formentligt allerede enten gået i stykker eller på vej til at blive det.

En sund kobling som ikke viser tegn på at skulle skiftes, bør give dig modstand når du presser koblingen ned, og samtidigt så bør du kunne skifte til et nyt gear i en glidende bevægelse uden problemer.

Hvor lang tid holder en kobling?

En kobling kan ikke holde et bestemt antal kilometer, da der er kæmpe forskel på hvor slidt en kobling bliver af de forskellige bilmærker og fører af bilerne i Hornslet. Nogle biler skal have skiftet kobling efter kun 100.000 kilometer, mens andre kan køre mellem 200.000 Km og 200.000 Km, så du bør løbende få tjekket op på bilen på de lokale værksteder i Hornslet.

Koblingen bliver konstant udsat for friktion, så det er umuligt at undgå at den bliver slidt. Derfor skal den skiftes på et eller andet tidspunkt, mens det er førerens køremåde der bestemmer hvornår lige præcis din kobling skal skiftes.

🤔 Hvilke tegn er der på en slidt kobling?

Der er flere ting du som bilejer i Hornslet bør holde øje med når du skal finde ud af om din kobling er slidt eller ej.

Vi har derfor lavet en liste med tegn som du bør være opmærksom på i forbindelse med en defekt kobling.

Sådan opdager du om din kobling er slidt eller defekt:

 • Svær at træde ned: Hvis koblingen er mere hård at presse ned udover det normale, så er det et tegn på at koblingen er slidt og på vej til at blive en defekt kobling.
 • Der lugter brændt: Hvis der lugter brændt når du køre rundt almindeligt og skifter gear, så er det også tegn på en slidt kobling.
 • Det hviner fra koblingen: Hvis koblingen hviner når du enten træder den halvt ned i frigear, eller når du træder den helt i bund uden at røre speederen, så er det tegn på problemer med leje ved koblingens trykplade.
 • Svær at træde i bund: Hvis koblingen er svær at træde helt i bund, så er det et tydeligt tegn på en slidt kobling.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted i Hornslet, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på udskiftning af kobling nær dig her.

Spar 20-40% på udskiftning af kobling

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd udskiftning af koblingen

🚘 Udskiftning af kobling pris – Hvad Koster en det at få skiftet kobling i Hornslet?

Ønsker du at vide hvad udskiftning af kobling koster i Hornslet? Prisen på en ny kobling er på mellem 700 og 1000 kroner i Hornslet ligesom i de andre byer, mens prisen på et komplet koblings sæt inkl. svinghjul ligger mellem 3000 og 5000 kroner.

Derfor kan de forskellige Udskiftning af kobling priser svinge en del, men en komplet udskiftning af kobling koster mellem 4800 Kroner og 8500 inkl. arbejdstid og komplet koblingssæt på de lokale værksteder i Hornslet.

Dog afhænger prisen på skift af kobling også af hvilket bilmærke der er tale om, som også har en indflydelse på prisen på skift af kobling på værkstederne i Hornslet. Men det er oftest en utrolig dyr affære, hvor du med fordel, hvis du har en serviceaftale kan få dækket reparationen af koblingen på det lokale værksted i Hornslet hvor du har serviceaftalen.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på udskiftning af koblingen på bil hos værksteder i Hornslet.

Så derfor:

Spørgsmålet ”Hvad koster udskiftning af kobling i Hornslet?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på udskiftning af kobling på bilen i Hornslet kan variere afhængig, af om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig skift af kobling Hornslet – Sammenlign priser

Når du skal finde billig skift af kobling i Hornslet, så er det vigtigt at du sammenligner priser på udskiftning af kobling til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få udskiftet kobling på på bilen i Hornslet, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få skiftet kobling i Hornslet, så du kan vælge den billigste udskiftning af kobling pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på udskiftning af kobling, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser i Hornslet, og endda blot ved et par klik på en knap.

🙋‍♂️ Kan du selv skifte kobling på din bil?

Det er ikke umuligt at skifte kobling på din egen bil som bilejer i Hornslet, men der er adskillige punkter i processen som kan gå galt, og det kræver en hel del viden om biler og en stor mængde værktøj. Så hvis du er det mindste i tvivl om du selv kan udskifte koblingen på din bil, så bør du tage bilen til en professionel mekaniker i Hornslet.

De fleste vælger at få en faglært mekaniker til at fortage skiftet af koblingen, som kender lige præcis din bilmodel, og som også giver en garanti.

Derfor anbefaler vi at du får skiftet kobling af en professionel på et af værkstederne i Hornslet

🚙 Værksteder med udskiftning af kobling i Hornslet

Udskiftning af kobling Hornslet: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i Hornslet, så du kan se hvor du kan få skiftet kobling på din bil i Hornslet, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i Hornslet. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted i Hornslet, for at sikre at du får den bedste pris på skift af kobling på din bil.

Hornslet Autoværksted

 • Løgtenvej 3
  8543 Hornslet
 • 86 99 49 56
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af kobling

Kim Hansen Auto og Pladeværksted

 • Hornbjergvej 7
  8543 Hornslet
 • 86 99 48 11
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af kobling

Autohallen Hornslet

 • Ravnhøjvej 15
  8543 Hornslet
 • 86 99 48 02
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Udskiftning af kobling

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få skiftet kobling på min bil i Hornslet?

Der findes som regel flere værksteder i Hornslet eller i dit nærområdet som kan skifte kobling på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få udskiftet kobling på din bil i Hornslet – Se vores oversigt her

Hvad koster udskiftning af kobling i Hornslet?

Prisen på udskiftning af kobling i Hornslet koster mellem 4800 og 8500 kr. inkl. arbejdsløn og komplet koblings sæt, men kan variere utrolig meget fra værksted til værksted i Hornslet og fra bil til bil.

Kan alle værksteder i Hornslet skifte kobling på min bil?

Ja, stort set alle værksteder i Hornslet kan udskifte kobling på din bil. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder i Hornslet som kan udskifte koblingen på din bil.