Undervognsbehandling i Lolland
Spar Op Til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder med undervognsbehandling på Lolland online.
 • Du sparer sparer op til 40% på undervognsbehandling
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Undervognsbehandling Lolland: Få svar på hvad koster Undervognsbehandling på bilen på Lolland og se hvor du får den billigste Undervognsbehandling pris på Lolland. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig Undervognsbehandling på Lolland.

anmeldelser
Undervognsbehandling
Undervognsbehandling Lolland

💵 Hvor meget koster undervognsbehandling på Lolland i forhold til resten af landet?

Priserne på undervognsbehandling til bil varierer i hele landet, men på Lolland der ligger priserne på et middel niveau, set i forhold til resten af Danmark.

💡Få tilbud på Undervognsbehandling til bil på Lolland

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Undervognsbehandling på Lolland, uanset om du skal have undervognsbehandling din bil eller blot vil vide hvilken pris på undervognsbehandling på Lolland til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare på undervognsbehandling på Lolland med få klik og få et tilbud allerede idag.

🧰 Hvor ofte skal bilen have undervognsbehandling på Lolland?

Hvor ofte skal bilen have undervognsbehandling
Hvor ofte skal bilen have undervognsbehandling på Lolland?

Som tommelfingerregel, så skal du som bilejer på Lolland få givet bilen en undervognsbehandling hver 2 år. Dog kan dette variere meget og afhænger af hvor gammel bilen er, hvilket bilmærke du har samt brugen af bilen.

Årsagen til at du som bilejer på Lolland bør få en undervognsbehandling hvert 2 år, er fordi klimaet i Danmark er optimalt for dannelsen af rust, og da bilerne simpelthen ikke er blevet produceret til det danske klima, så er de ikke ordenligt rustet til vores klima, så derfor anbefaler teknologisk institut og FDM at alle biler i Danmark bliver rustbeskyttet med en undervognsbehandling.

Du bør løbende beskytte din bil mod rust med en undervognsbehandling, da det formentligt vil være med til at kunne forlænge bilens levetid markant. Derudover så vil den løbende rustbeskyttelse også være en stor fordel, hvis du ønsker at sælge bilen videre på et tidspunkt.

Hvad sker der hvis bilen ikke bliver undervognsbehandlet?

Hvis du som bilejer på Lolland ikke får bilen undervognsbehandlet, så vil det kunne resulterer i, at din bil begynder at ruste. Det er ikke alle der får undervognsbehandlet deres bil, men hvis bilen begynder at ruste, så kan det få katastrofale følger.

Det hele kan begynde med en mindre skade som du måske ikke bemærker, som så begynder at ruste, og så vil rusten kunne udvikle sig til en stor rustskade, som kan blive utrolig dyr at få udbedret i forhold til undervognsbehandlingen, hvor du kan ende med at skulle have slebet og lakerede større områder på undervognen på din bil, og måske endda udskiftet flere af delene på bilen.

Hvorfor ruster bilens undervognen?

Årsagen til at du som bilejer på Lolland vil opleve at bilens undervogn ruster, er fordi der opstår en kemisk forbindelse mellem jern, vand og ilt. Dette vil normalt resultere i at rusten får materialet til at løsne sig i nogle flager som gør overfladen svækket over tid, efterhånden som vand og ilt trænger ind i jernet.

Ting der kan resultere i rust på bilens undervogn

 • Fugt: Rust kan forekomme grundet det fugtige og skiftende vejr, som bilens undervogn ikke er producerede til det danske klima.
 • Mindre skader: En mindre skade, kan resultere i, at der trænger fugt ind i undervognen, hvilket over tid kan ende med rustskader.
 • Manglende undervognsbehandling: Ofte så er nye biler ikke undervognsbehandlet, og da de ikke er producerede til det danske fugtige klima, så er de mere sårbare overfor rust.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted på Lolland, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på undervognsbehandling nær dig her.

Spar 20-40% på undervognsbehandling

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring undervognsbehandling

🚘 Undervognsbehandling pris – Hvad Koster en Undervognsbehandling på Lolland?

Ønsker du at vide hvad undervognsbehandling koster på Lolland? Undervognsbehandling på Lolland priser kan svinge en del, men en undervognsbehandling pris på Lolland er mellem 3000 og 6000 kr. afhængig af om bilen i forvejen har fået en undervognsbehandling tidligere, størrelsen på bilen og om der er tale om en genbehandling.

Dog afhænger prisen på en undervognsbehandling på Lolland også af hvilket bilmærke der er tale om, som også har en indflydelse på prisen på undervognsbehandling.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på undervognsbehandling på bil hos værksteder på Lolland.

Spørgsmålet ”Hvad koster undervognsbehandling på Lolland?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på undervognsbehandling på bilen på Lolland kan variere afhængig, af om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig undervognsbehandling Lolland – Sammenlign priser

Når du skal finde billig undervognsbehandling på Lolland, så er det vigtigt at du sammenligner priser på undervognsbehandling til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet undervognsbehandling på bilen på Lolland, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet undervognsbehandling på Lolland, så du kan vælge den billigste undervognsbehandling pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på undervognsbehandling, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser på Lolland, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager en undervognsbehandling på Lolland?

Du skal forvente at en typisk undervognsbehandling på Lolland tager mellem 1-2 dage, afhængig af flere parametre. Hvor lang tid en undervognsbehandling tager, afhænger nemlig af bilmærke og størrelsen på din bil.

Hvis du har en mindre bil, så tager den mindre tid at beskytte mod rust med en undervognsbehandling, end en større bil. Dette gør også, at mindre biler er billigere at rustbeskytte end de større biler.

🌧️ Hvornår på året skal bilen undervognsbehandles?

Det har ingen betydning, hvornår på året du får fortaget en undervognsbehandling på bilen på Lolland, da bilen uanset hvad bliver vasket med varmt vand, og tørret i et tørrerum inden behandlingen. Så den bliver hverken mere eller mindre våd på den ene eller anden årstid.

Så jo før du som bilejer på Lolland kan få rustbeskyttelse på din bil jo bedre, og du bør derfor ikke vente på det bliver en bestemt årstid.

🙋‍♂️ Kan du selv undervognsbehandle din bil?

Det er svært og nærmest umuligt at undervognsbehandle sin egen bil. Undervognen er nemlig svær at komme til, så derfor bør du altid sørge for at få en faglært mekaniker til at fortage behandling, som kender lige præcis din bilmodel, og som også giver en garanti på undervognsbehandlingen.

Det kræver nemlig en lift, eller en fordybning i gulvet, så du har helt fri adgang til hele undervognen på bilen. Derudover så skal du bruge selve rustbeskyttelsen, men først sikre at bilen både er 100% renset og 100% tørret, hvilket også kræver de korrekte værktøjer.

Derfor anbefaler vi at du får fortaget undervognsbehandlingen af en professionel.

🚙 Undervognsbehandling Lolland – Værksteder med undervognsbehandling på Lolland

Undervognsbehandling Lolland: Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder på Lolland, så du kan se hvor du kan få lavet Undervognsbehandling på din bil på Lolland, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er på Lolland. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted på Lolland, for at sikre at du får den bedste pris på rustbeskyttelse af din bil.

Maribo Bilcenter

 • Brovejen 41,
  4930 Maribo
 • 54 78 18 00
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Undervognsbehandling

Jan’s Autoservice

 • Hjulsporet 4,
  4930 Maribo
 • 54 78 25 84
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Undervognsbehandling

Skørringe Auto

 • Skørringevej 36,
  4930 Maribo
 • 61 54 22 00
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Undervognsbehandling

Nysted Autoværksted

 • Wichmandsvej 21,
  4880 Nysted
 • 22 55 48 80
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Undervognsbehandling

SUVO Center Maribo.

 • Victor Kolbyes Vej 9,
  4930 Maribo
 • 54 75 76 77
 • Værkstedet tilbyder bl.a. Undervognsbehandling

Populære bilreparationer på Lolland

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få Undervognsbehandling på min bil på Lolland?

Der findes som regel flere værksteder på Lolland eller i dit nærområdet som kan fortage Undervognsbehandling på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lavet Undervognsbehandling på din bil på Lolland – Se vores oversigt her

Hvad koster Undervognsbehandling på Lolland?

En Undervognsbehandling på Lolland koster mellem 3000 og 6000 kr. og kan variere utrolig meget fra værksted til værksted på Lolland og fra bil til bil, og om det er første gang bilen skal undervognsbehandles eller en genbehandling.

Kan alle værksteder på Lolland lave undervognsbehandling på min bil?

Ja, stort set alle værksteder på Lolland kan lave en undervognsbehandling på din bil. Det er derfor ikke udelukkende de store autoriserede værksteder på Lolland som kan lave undervognsbehandling på din bil.