Billig Bilforsikring Til Unge Under 25 År → Få Tilbud Online

  • Sammenlign forsikringsselskaber online.
  • Du sparer sparer i gennemsnit 2.700 på forsikringer
  • Bestil gratis tilbud på bilforsikring til unge online

Billigste bilforsikring til unge under 25 år: Se hvor du kan finde en billig bilforsikring til unge, og se hvad koster bilforsikring for unge. Vælg den billigste bilforsikring til unge, ved gratis at bestille tilbud på bilforsikring til unge online.

Bilforsikring Til Unge
Billig Bilforsikring Til Unge Under 25 År

💰 Prisen på bilforsikring til unge under 25 år

Få et overblik over priser på bilforsikring til unge under 25 år i tabellen nedenfor

[wptb id=10898]

Prisen på en bilforsikring til en ung under 25 årige er i gennemsnit mellem 7000 og 18.000 Kr. om året, med en selvrisiko på mellem 5000 kr. og 9200 kr.

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på bilforsikring til unge under 25 år, uanset om du skal have en bilforsikring til din nye bil, eller se om du kan finde en billigere bilforsikring som ung, til din gamle bil.

Prisen på en bilforsikring til unge er typisk høj, sammenlignet med en person over 25 år. Årsagen er at forsikringsselskaberne ofte oplever skader på biler, af unge mellem 18 og 24 år. Det er derfor i høj grad din alder der bestiller prisen på din bilforsikring.

Du kan dog sagtens binde en billig bilforsikring som ung, og ved hjælp af Findforsikring.dk er der mulighed for at spare mange penge på din bilforsikring som ung billist.

Prisen for en bilforsikring til unge 20-årige

Hvis du søger en billig bilforsikring til unge 20 årige eller yngre, så skal du forvente at prisen ligger mellem 11.000 og 18.000 Kroner.

En 20-årige person har derfor et forholdsvist højt prisniveau, og der er stor forskel fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, så det ligner næsten lidt at nogle selskaber ikke ønsker at have unge billister til at få bilforsikring hos dem når de er unge.

Prisen for en bilforsikring til unge 25 årige

Prisen på en bilforsikring til unge på 25 år er typisk blevet langt billigere, særligt hvis den unge billist har haft anciennitet. En 25 årige kan typisk få en bilforsikring pris på mellem 6000 og 12.000 kroner om året

Der er nemlig stor forskel på om den unge skal have en bilforsikring som 20 årige og 25 årige, og jo mere anciennitet den unge person har, jo billigere bilforsikring får man typisk tilbudt.

👦🏻 Billig bilforsikring til unge på 17 år

Siden 2017 har det været lovligt for 17-årige at kunne tage kørekort i Danmark.

Dog skal du være opmærksom på at man som 17-årige ikke endnu er myndig, og derfor ikke kan blive forsikringstager på din egen bilforsikring.

Derfor skal du i stedet blot blive noteret på dine forældres bilforsikring, som enten regelmæssig bruger eller sporadisk låner.

  • Regelmæssig bruger
    Hvis du af ofte bruger dine forældres bil, og måske endda bruger den lige så ofte som dine forældre, så skal du noteres i deres bilforsikring som regelmæssig bruger.
  • Sporadisk låner (ung fører-dækning)
    Hvis du af og til låner dine forældres bil, så skal de notere på deres bilforsikring, at deres bil lånes ud til unge under 25 år. Hvis dette ikke står i deres bilforsikring, så vil der blive afkrævet en forhøjet selvrisiko, hvis der skulle komme skader på bilen af dig.

Hvis du står som bruger af bilen på forsikringen, så vil du også få opsparet anciennitet, som senere kan bruges til når du selv skal købe en bilforsikring som ung.

❓ Hvorfor er forsikringspræmien høj for unge?

Hvorfor er forsikringspræmien høj for unge
Hvorfor er forsikringspræmien høj for unge?

Hvis man ser på statistikken, så er de unge under 25 år, klart dem der har flest uheld, og er derfor også den største risiko for forsikringsselskaberne.

Tal fra Danmarks Statistik, fortæller at unge mellem 18 og 24 år, har været involveret i mere end 25% af alle biluheld med personskade.

Udover alderen, så har de unge billister heller ikke mulighed for at optjene særlig mange år med anciennitet, hvilket også er noget forsikringsselskaberne væger meget højt.

💵 Billigste bilforsikring til unge på 18-24 år

Det kan tage lang tid at kontakte de forskellige forsikringsselskaber, for at finde den billigste bilforsikring til unge på 18-24 år.

Vi anbefaler dog uanset hvad at du får flere forskellige tilbud på bilforsikringen, da de unge billister under 25 år typisk kan spare utroligt mange penge ved at undersøge markedet, for at finde den billigste bilforsikring til unge.

I visse tilfælde kan man spare over 10.000 kroner årligt, ved at indhente flere tilbud i jagten på at finde den billigste bilforsikring til unge.

👨‍🎓 Billig bilforsikring til studerende?

Der er mange gange rabatter at hente som studerende med diverse studierabatter. Men desværre er der ikke billigere bilforsikring som studerende.

Prisen på en bilforsikring som studerende afhænger fuldstændig af din alder, og da mange studerende er under 25 år, så er bilforsikringen typisk dyrere, end hvis du f.eks. er stuerende og 35 år, med en del år som erfaren bilist.

Bor du hjemme som studerende, så kan dine forældre dog udvide deres bilforsikring, så du også er dækket under din kørsel. På den måde kan du nemt få en billig bilforsikring som studerende, uden at du behøver undersøge de forskellige forsikringsselskaber.

Spar 20-40% på Bilforsikring til unge

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du bliver klogere på bilforsikring

👨‍👩‍👦 Kan du bruge dine forældres forsikring, eller skal du have din egen?

Hvis du som ung ønsker en billig bilforsikring, så har du 2 muligheder. Enten så får du som ung din egen bilforsikring, eller også bruger du dine forældres bilforsikring.

Din egen bilforsikring

Du kan købe bilforsikring, så snart du er blevet myndig som 18 årige.

Hvis du køber din egen bilforsikring som 18-24 årige, så vil du få en høj pris på din bilforsikring, da du ingen anciennitet har, hvilket bliver afspejlet i prisen.

Jo længere tid du har en bilforsikring uden skader, jo billigere bliver din bilforsikring.

Brug dine forældres bilforsikring

Du kan blive noteret hos dine forældres forsikringsselskab som enten regelmæssig bruger eller låner af dine forældres bil, hvis du er mellem 17 og 25 år.

Prisen på bilforsikringen vil følge dine forældres pristrin og alder, dog vil prisen stige en anelse da du er yngre bilist.

Denne løsning er uden tvivl en glimrende mulighed for at få en billigere bilforsikring som ung, så længe dine forældre også er med på det.

Så snart du bliver noteret som regelmæssig bruger, begynder du at opspare din helt egen anciennitet, som kan bruges til når du selv skal købe bilforsikring.

Så kan du starte på et højere trin og på den måde få en billig bilforsikring som ung.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få en billig bilforsikring til unge under 25?

Der findes flere selskaber som tilbyder en billig bilforsikring til unge under 25, men prisen afhænger meget af din anciennitet og alder, så derfor kan du indhente 3 tilbud på bilforsikring til unge under 25 år her

Hvad koster en bilforsikring til unge?

Prisen på en bilforsikring til unge koster mellem 6000 kroner og 18.000 kroner. Prisen på bilforsikring for en 18-årige uden erfaring er markant højere, end en 24-årige bilist med erfaring.

Kan du bruge dine forældres bilforsikring?

Hvis du bor hjemme, så kan du godt bruge din forældres bilforsikring. Du skal blot blive noteret hos deres forsikringsselskab som enten regelmæssig bruger eller sporadisk bruger af deres bil.

Hvilken bilforsikring er bedst til unge?

Den bedste bilforsikring til unge, er den bilforsikring med den bedste dækning, laveste pris og laveste selvrisiko. Der er stor forskel på priserne på bilforsikring til unge, så derfor så bør du få flere tilbud for at være sikker på at du har fundet den bedste bilforsikring til unge.