Bilsyn pris – Spar 20-40% på Bilsyn priser her

🧰 Hvornår skal bilen til syn?

Hvornår skal min bil synes?
Hvornår skal min bil synes?

Din bil skal til syn hvert andet år.

I Danmark er det obligatorisk med periodiske syn hvert andet år, fra bilen er 4 år gammel (fra 1. indregistreringsdato).

Du får en indkaldelse fra færdselsstyrelsen til syn 8 uger inden, og indkaldelsen kan bestilles til modtagelse i e-Boks.

Du kan ikke udsætte fristen for syn og din bil indkaldes automatisk til bilsyn, så det gælder om at være forudseende og have bilen klar til syn, inden fristen udløber. Det er bedst at bestille tid i forvejen, eller få værkstedet til at gøre det for dig.

Vær opmærksom på, at erhvervskøretøjer har andre regler, da de skal synes hvert år!

Tjekliste til bilsyn – Gør periodiske syn billigt

Ved et syn tjekkes bilens tilstand, med fokus på sikkerhed og miljø. Derfor bør du vide hvad bilen bliver tjekket for, så du kan gøre periodisk syn billigt, ved at sikre at disse er i orden.

Det er bl.a.:

  • Sikkerhedsseler
  • Bremser
  • Styretøj
  • Lys og lygter
  • Ruder
  • Om der er rust og tæring på kritiske steder, herunder bærende dele som vanger og hjulophæng
  • Andre elektriske funktioner
  • Forurening

Se videoen nedenfor, hvor du får 5 gode råd inden dit bilsyn

🚘 Bilsyn pris – Hvad Koster Bilsyn?

Ønsker du at vide hvad bilsyn koster? Vi har nedenfor fremvist hvad den gennemsnitlige pris på bilsyn er, så du ved hvilken bilsyn pris du skal forvente.

YdelseGns. Pris
Periodisk bilsyn
DKK 400
OmsynDKK 240
RegistreringssynDKK 500
MotorcykelDKK 300
Syn af påhængskøretøj, max 750 kg.
DKK 370
Syn af påhængskøretøj, over 750 kg.DKK 500

Spørgsmålet ”Hvad koster syn af bil?” afhænger af hvilken synshal du vælger. Så din pris på bilsyn kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager den første og bedste synshal.

Billig Bilsyn – Sammenlign priser

Når du skal finde billig bilsyn, så er det vigtigt at du sammenligner priser på bilsyn, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på bilsyn i din by, afhængig af hvilken synshal du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Applus bilsyn

Applus bilsyn

Applus Bilsyn fortager mere end 500.000 syn og omsyn årligt, og er derfor en af de største indenfor bilsyn. Aaplus bilsyn får løbende besøg fra trafikstyrelsen, som kontrollerer at de lever fuldt ud op til de krav som er gældende for de danske bilsynsvirksomheder.

Derudover så er de også ISO certificeret, som betyder at de også lever om til de internationale anerkendte kontroller, kombineret med kontrol af andre eksterne partnere, som sikre at alle aspekter af Applus bilsyn bliver kontrolleret.

DEKRA bilsyn

dekra bilsyn

DEKRA blev stiftet tilbage i 1925 i Berlin. Navnet er en forkortelse af Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein, som er brancheorganisationen for tyske bilproducenter. DEKRA blev startet som en uafhængig organisation, hvor formålet var at sikre et højt niveau af sikkerhed i køretøjer på vejene.

DEKRA’s primære produkt har siden deres grundlæggelse, været syn af køretøjer, hvor de er de største baseret på antallet af syn årligt. I Danmark, så har de en stor landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor de er drevet lokalt, og hvor målet er at være den fortrukne lokale synshal.

Bilsyn plus

Bilsyn plus

Bilsyn Plus laver periodisk syn af køretøjer samt omsyn og registreringssyn for lette biler, trailere, motorcykler, campingvogne, traktorer og andre køretøjer. Deres maks. godkendelse hos Bilsyn plus er køretøjer op til 3500 kg, samt tunge køretøjer på over 3500 kg.

Bilsyn plus er godkendt af færdselsstyrelsen, og forhandler samtidigt også nummerplader, da de er dit lokale statsautoriserede motorkontor, som er godkendt af SKAT.

Trekantens bilsyn

trekantens bilsyn

Trekantens bilsyn blev stiftet tilbage i 2005 og er blevet en kæde af synshaller i Danmark. Trekantens bilsyn har synshaller i Billund, Tørring, Fredericia, Grindsted og Kolding.

Hos Trekantens Bilsyn kan du få synet bilen, varevognen, campingvognen og motorcyklen, og de er godkendt til at syne køretøjer op til 3500 kg. Trekantens bilsyn opfylder også alle krav fra Trafiksstyrelsen, og der bliver løbende lavet kontrol fra TÜV og Dansk Teknologisk Institut, som tjekker op på deres måleapparater.

Pava Bilsyn

pava bilsyn

PAVA Bilsyn er en stor landsdækkende kæde af synshaller, som de forsat er ved at opbygge. PAVA bilsyn har etablerede deres synshaller på de samme lokationer som hvor de har PAVA Rustbeskyttelse, men de har også skabt PAVA Bilsynshaller.

PAVA Bilsyn har stort kendskab til alle bilmærker, og har været i gang siden den nordjyske mekaniker og pladesmed Paul V. Andersen tilbage i 1971, hvor han begyndte sit første værksted. PAVA Produkter A/S har hovedkontor i Svenstrup i Aalborg, og PAVA Bilsyn A/S har hovedkontor i Roskilde med Anette Kristensen som direktør, som er datteren af grundlæggeren Paul V. Andersen.

Drive in Bilsyn

Ofte så kan du blot køre forbi de lokale synshaller og se om de har tid til et Drive in bilsyn. Men hvis du vælger at forsøge dig med et drive in bilsyn, så skal du dog være opmærksom på at du ikke nødvendigvis får den billigste pris på bilsyn, da der potentielt vil være en af de andre synshaller som har billigere priser.

Vi anbefaler dig derfor at du vælger at sammenligne priser på bilsyn, så du som minimum får flere tilbud som du kan vælge imellem.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvad koster syn af bil?

Prisen på syn af bil er som regel mellem 400 og 700 kroner og afhænger af hvilken synshal du du vælger og om det kræver omsyn m.v.

Hvor kan jeg finde billig bilsyn?

Det er ofte svært at vurdere hvor man finder det billigste bilsyn, så derfor bør du altid få flere tilbud på billig bilsyn, for at sikre du har fået den bedste pris.

Hvor længe tager et bilsyn?

Et periodisk bilsyn er hurtigt overstået. Det tager typisk omkring 20 minutter, så du kan som regel blot stå og vente i hallen mens det bliver fortaget.

Hvad tjekkes ved et bilsyn?

Der bliver tjekket op på bilens tilstand ved et syn, som bl.a. sikkerhedsseler, styretøj, bremser, ruder, lys, lygter og om der er rust og tæring på de kritiske steder på bilen.

Hvornår skal min bil synes?

I Danmark er det obligatorisk med periodiske syn hvert andet år, fra bilen er 4 år gammel (fra 1. indregistreringsdato). Du får en indkaldelse fra færdselsstyrelsen til syn 8 uger inden, og indkaldelsen kan bestilles til modtagelse i e-Boks.