Bilreparationer: Spar op til 40%

 • Sammenlign lokale værksteder online.
 • Du sparer op til 40% på Bilreparationer priser
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Bilreparationer: Få svar på hvad koster Bilreparationer på bilen og se hvor du får den billigste Bilreparation pris. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få lavet billige Bilreparationer.

anmeldelser
Bilreparationer
Bilreparationer

💡Få tilbud på Bilreparationer

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på Bilreparationer, uanset om du skal have fortaget en bilreparation på din bil eller blot vil vide hvilken pris på Bilreparationer til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler på diverse bilreparationer

Ydelse

Pris fra*

Sammenlign og spar*

Hjulskifte

DKK 175

67%*

Basisservice

DKK 834

46%*

Olieskift

DKK 664

42%*

Bremseservice

DKK 400

63%*

Aircondition service

DKK 399

50%*

🧰 Er der garanti på bilreparationer?

bilreparation
Garanti på bilreparation

Som bilejer så vil man uanset hvad blive nødt til at få fortaget Bilreparationer på bilen, på et eller andet tidspunkt.

Dog er der på nye biler, ofte en lang række Bilreparationer som bliver dækket af bilens garanti, som ofte er gældende mellem 2 og 7 år og indenfor et bestemt kilometerinterval som på nogle bilmærker f.eks. er op til 150.000 km. Her bør du dog spørge forhandleren, hvor du købte bilen.

De Bilreparationer som der bliver fortaget på garantien på nye biler, er typisk de produktionsfejl der måtte forekomme, mens der ved sliddelene på bilen desværre oftest ingen garanti er.

💸 Hvilke biler er dyrest i bilreparationer?

Det kan være en utrolig dyr affære, når din bil skal have fortaget en bilreparation, men der er også kæmpe forskel på hvilke bilmærker der er dyrest, når det kommer til bilreparationer, hvilket også har gjort at der er kommet en liste med de dyreste biler i bilreparationer.

Se top 5 dyreste biler at få fortaget en bilreparation på:

1. Ram 2500-5500

Ram 2500-5500
 • 10 års pris for bilreparationer: 191.069 kr.
 • Chance for en stor reparation: 79,19%

2. Porsche Cayenne

Porsche Cayenne
 • 10 års pris for bilreparationer: 151.945 kr.
 • Chance for en stor reparation: 60,89%

3. Porsche Macan

Porsche Macan
 • 10 års pris for bilreparationer: 148.876 kr.
 • Chance for en stor reparation: 60,89%

4. Ram ProMaster City/Cargo Van

Ram ProMaster CityCargo Van
 • 10 års pris for bilreparationer: 148.314 kr.
 • Chance for en stor reparation: 63,20%

5. BMW X6 M

BMW-X6-M
 • 10 års pris for bilreparationer: 139.731 kr.
 • Chance for en stor reparation: 54,61%

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring bilreparationer

🚘 Bilreparationer priser – Hvad Koster en bilreparation?

Der er kæmpe forskel på hvad de forskellige bilreparationer koster. Prisen på bilreparationer er typisk 500 kr. i timen på et værksted, og så afhænger prisen af selve bilreparationen af hvor mange timer opgaven tager, samt hvad delen som værkstedet skal udskifte koster.

En bilreparation som f.eks. pladearbejde koster fra omkring 1000 kroner, mens et tandremsskift koster omkring 6000 kroner.

Se vores liste hvor du kan finde forskellige bilreparationer priser:

Du kan hos Autobutler, som Find-autoværksted.dk samarbejder med, sikre at du får flere tilbud og derved finder et af de billigste værksteder at få fortaget netop din bilreparation nær dig.

💰 Billige bilreparationer – Sammenlign priser

Når du skal finde billige bilreparationer, så er det vigtigt at du sammenligner priser på bilreparationen til din bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet bilreparation på bilen i din by, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet din reparation på din bil, så du kan vælge den billigste bilreparation pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på bilreparationer, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager en bilreparation?

Der er kæmpe forskel på hvor lang tid en bilreparation tager, afhængig af hvad du skal have lavet på bilen. Noget kan ordnes mens du venter, mens andet kræver at du skal aflevere bilen hele dagen eller måske endda i flere dage. Så spørg på værkstedet inden du aflevere den, for at få afvide hvor lang tid netop de bilreparationer du skal have lavet på bilen tager.

🚙 Bilreparation – Værksteder med bilreparationer nær dig

Der findes værksteder overalt i hele landet, så der findes næsten med garanti også et værksted der kan fortage bilreparationer nær dig. Men ofte så er det en god ide at undersøge mulighederne, når du skal have lavet en bilreparation på din bil, så du får den bedste mulige pris på reparation af din bil.

Så du vil med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få lavet bilreparationer på min bil?

Der findes som regel flere værksteder nær dig eller i dit nærområdet som kan fortage bilreparationer på din bil, og du kan hos Find-Autoværksted.dk her finde værksteder nær dig.

Hvad koster en bilreparation?

Bilreperation priser kan svinge afhængig af opgaven. Typisk betaler du 500 kr. i timen for en bilreparation og derudover prisen for selve reservedelen, som ofte kan være alt mellem 1000 kr. og opefter.

Er der garanti på bilreparationer?

Om der er garanti på bilreparationer, afhænger af hvilke bilreparation du skal have fortaget på din bil, og om det er en ny eller ældre bil. Nye biler (2-7 år) kan i flere tilfælde være dækket af garantien.

Kan jeg selv reparere min bil?

Både ja og nej. Nogle reparationer kan du selv foretage på din bil, mens andre opgaver er nødvendigt at få fortaget på et værksted.