Autolakering: Billig Lakering Af Bil – Find Autoværksted

🧰 Hvornår skal din bil have en autolakering?

Hvornår skal din bil have en autolakering
Hvornår skal din bil have en autolakering?

Det er ikke alle der behøver at få deres bil lakeret, men hvis du har ridser i lakken på din bil, og disse skrammer i bilens lak er så store, at de er meget tydelige, så bør du overveje at få lavet en autolakering af din bil.

En autolakering sikre at bilen fremstår flot, men ved at få lavet en autolakering af din bil, sikre du også at ridser og skrammer ikke ender ud i rust og derved større værkstedsregninger.

Enkle ridser kan fjernes ved polering af bilen, mens de større ridser kræver en ny lakering i stedet, men ofte så vil man forsøge at polere ridserne væk inden man fortager en autolakering med ny maling af bilen.

👨‍💼 Hvornår dækker forsikringen buler og ridser i bilen?

Som bilejer, så kan du sagtens risikere at der kommer ridser og buler i bilen, f.eks. på parkeringspladser.

Med en kaskoforsikring, så er du dækket for både buler og ridser, mens din bil har holdt parkeret, mens du her dog typisk skal betale en selvrisiko. Du kan dog også overveje at få en friskadeforsikring, som dækker de fleste parkeringsskader, uden at skulle betale noget selv.

Sørg for altid at have den billigste bilforsikring, ved at få 3 tilbud på bilforsikring hos Findforsikring.dk.

🛢️ Kan alle værksteder autolakere?

Ja, stort set alle værksteder kan autolakere din bil. Du bestemmer helt selv, om du ønsker autolakering af bilen hos et autoriseret eller uafhængigt værksted.

Det afhænger blot af om værkstedet har alt værktøj til at lakere din bil, hvilket langt de fleste værksteder har.

Kan alle værksteder autolakere
Kan alle værksteder autolakere din bil?

Se videoen nedenfor, hele processen for autolakering af bil

🤔 Skal der laves en autolakering hvis bilen har ridser?

Ikke nødvendigvis. Mange små ridser og skrammer kan poleres væk, så du slipper for en høj værkstedsregning for at få lakeret din bil, men en autolakering er nødvendig hvis bilen har større ridser som en polering ikke kan fjerne. Det er dog oftest de fleste ridser kræver at blive lakeret.

Du kan med fordel høre værkstedet, om en polering er nok til at fjerne ridsen på bilen, da dette er langt billigere end hvis du skal have autolakeret hele bilen.

🚘 Autolakering priser – Hvad Koster det at få lakeret din bil?

Ønsker du at vide hvad det koster at få lakeret din bil?

Prisen for at få lakeret bilen ligger et sted mellem 1.000 Kroner og 5.000 kroner for mindre ridser, men en omlakering af bil koster et sted mellem 15.000 kroner og 40.000 kroner.

Når du skal have malet en hel bil så er det en stor opgave, og det er kun de færreste der vælger at få omlakeret hele bilen, mens det typisk er ridser og skrammer man får malet over på bilen.

Spørgsmålet ”Hvad koster det at få lakeret din bil?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på autolakering af bil kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

⌛ Hvor lang tid tager det at få lakeret din bil?

En lakering af bil tager et sted mellem 1 til 4 timer, og så skal det lakerede område tørre. Så afhængig af hvor stort et område der skal lakeres på bilen, så skal du forvente at bilen er væk mellem en halv og en hel dag.

🙋‍♂️ Kan du selv lakere din bil?

Det er langt de færreste der kan lakere sin egen bil, da det er et utrolig omfattende projekt, som kræver en hel del værktøj samt typisk også et tørrerum og professionel rådgivning.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få autolakeret min bil?

Der findes som regel flere værksteder nær dig eller i dit nærområdet som kan fortage autolakering af biler, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få lakeret din bil – Se vores oversigt her

Hvad koster det at få lakeret min bil?

Prisen for at få lakeret din bil ligger et sted mellem 1.000 Kroner og 5.000 kroner for mindre ridser, men en omlakering af bil koster et sted mellem 15.000 kroner og 40.000 kroner.

Hvad koster det at få malet en hel bil?

Hvis du skal have malet en hel bil, som typisk betyder at du skal have omlakeret din bil, så skal du forvente at prisen ligger et sted mellem 15.000 og 40.000 kroner.

Hvor lang tid tager det at få lakeret sin bil?

En lakering af din bil tager et sted mellem 1 til 4 timer hvis det blot er almindelige ridser og skrammer, og så skal det lakerede område tørre. Så afhængig af hvor stort et område der skal lakeres på bilen, så skal du forvente at bilen er væk mellem en halv og en hel dag.

Kan jeg selv lakere min bil?

Det er langt de færreste bilejere der kan lakere sin egen bil, da det er et utrolig omfattende projekt, som kræver en hel del værktøj samt typisk også et tørrerum og professionel rådgivning.

Kan man polere ridser væk på bil?

Hvis du har meget små ridser på bilen, så kan du nogle gange være heldig at polere dem væk, men typisk så skal du have lakeret din bil for at fjerne de fleste ridser.