Udskiftning Af Forrude → Spar Op Til 40% → Indhent Tilbud

 • Sammenlign lokale værksteder online.
 • Du sparer i gennemsnit 20% eller 982 kr. på udskiftning af forrude
 • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Udskiftning af forrude: Få svar på hvad hvad koster det at få skiftet forrude på bilen og se hvor du får den billigste forrude skift pris. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig skift af forrude på bil.

anmeldelser
Udskiftning Af Forrude
Udskiftning Af Forrude

💡Få tilbud på udskiftning af forrude på bil

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på udskiftning af forrude, uanset om du skal skifte forrude på din bil eller blot vil vide hvilken pris på udskiftning af forrude til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Udskiftning af forrude & Ny forrude på bil

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Hyundai

DKK 4.150

DKK 1.031

Kia

DKK 4.415

DKK 959

Opel

DKK 4.459

DKK 1.000

Peugeot

DKK 4.201

DKK 972

Renault

DKK 3.508

DKK 966

Ford

DKK 5.184

DKK 1.070

Citroën

DKK 4.611

DKK 1.049

Volkswagen

DKK 3.942

DKK 923

Toyota

DKK 4.375

DKK 1.040

Skoda

DKK 3.325

DKK 822

🧰 Hvornår skal forruden skiftes?

Hvornår skal forruden skiftes
Hvornår skal forruden skiftes?

Forruden skal først skiftes, når forruden er skadet så slemt, at den ikke i første omgang kan repareres.

Hvis forruden blot har fået et stenslag eller ridser, så kan disse glasskader på bilruden typisk repareres, så du slipper for at skifte bilruden. Hvis revnen fra stenslaget er mindre end 2 cm. samt mindst 5 cm. fra kanten af forruden, så kan det typisk repareres, uden at du skal have lavet et forrudeskift.

Men hvis der er for mange stenslag, eller hvis ruden er revnet, så bør du nok overveje om det ikke er på tide at kigge på en udskiftning af forrude på din bil.

Lovgivning omkring stenslag og revne i bilrude

Lovgivningen siger, at hvis revnen i bilruden er indenfor viskerens rækkevidde, så vil den ikke komme igennem syn, under den visuelle inspektion ifølge retsinformation.dk

Hvornår dækker forsikringen udskiftning af forrude og stenslag?

Hvis du har valgt glasskade i din forsikring, så er der typisk gratis reparation af stenslag. Men skal bilruden skiftes, så kommer du nok til at skulle betale en selvrisiko. Derfor kan det oftest godt betale sig at få repareret stenslag, og ellers samle nogle stenslag, inden at forruden skal udskiftes.

Nogle forsikringsselskaber har en regel, om at du højest må have ét stenslag på 12 måneder, ellers vil det koste på din ancinnitet, så du bør derfor tjekke op på din forsikringspolice. Begynder din rude at revne, så skal du sørge for at få den skiftet hurtigst muligt, da ruden er en stort del af bilens bærende struktur, og derfor har en stor indflydelse på sikkerheden i bilen.

Sørg for altid at have den billigste bilforsikring, ved at få 3 tilbud på bilforsikring hos Findforsikring.dk.

🛢️ Kan alle værksteder skifte forrude på bil?

Ja, stort set alle værksteder kan skifte forrude på din bil. Du bestemmer helt selv, om du ønsker at skifte forrude på bilen hos et autoriseret eller uafhængigt værksted.

Det afhænger blot af om værkstedet har alt værktøj til at skifte forruden, hvilket langt de fleste værksteder har.

Kan alle værksteder skifte forrude på bil
Kan alle værksteder skifte forrude på bil?
Skal forruden skiftes hvis den er revnet
Skal forruden skiftes hvis den er revnet?

🤔 Skal forruden skiftes hvis den er revnet?

Ja, hvis forruden er revnet, så skal den skiftes uanset hvad. En revne i bilens forrude, vil nemlig påvirke dit udsyn når du kører i bilen, men også sikkerheden ved et uheld. Så hvis du har en revne i forruden, så anbefaler vi at du booker en tid hurtigst muligt, til et forrude skift.

Derfor skal en revnet forrude skiftes:

 • Du får nedsat udsyn
 • Potentiel mindre sikkerhed for dig og dine passagerer
 • Ved et uheld, så vil bilens egenskaber ikke fungerer optimalt.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på udskiftning af glasarbejde nær dig her.

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd omkring Stenslag

❓ Hvad er reglerne for tonede ruder?

Hvis du ønsker at få tonede ruder i din bil, så er der en række ting du bør være opmærksom på, så du undgår at få bøder.

Regler for skift til tonede ruder til bilen:

 • Ingen toning eller film på forrude samt forreste sideruder
 • Forrude samt forreste sideruder må kun være orginalt tonede, so svarer til 30% i top af forruden.
 • De bagerste sideruder samt bagrude, må både tones og dækkes hvis du ønsker dette.
 • Såfremt bagruden eller bagerste sideruder har under 70% lysgennemgang, så skal der monteres et højre sidespejl udvendigt.

Ekstra garanti – 3 års garanti på alt værktøjsarbejde: Kun igennem Autobutler.dk her

Spar 20-40% på skift af forrude

Spar tid, penge og book online

🚘 Udskiftning af forrude pris – Hvad Koster det at få skiftet forrude?

Ønsker du at vide hvad udskiftning af forrude koster? Forrude skift priser kan svinge en del, men igennem Autobutler får du typisk en af de billigste priser på bilrude skift på markedet. Der er naturligvis forskel på forrudeskift priser på de forskellige bilmærker, men vi forsøger at give dig en ide om hvad prisen på at få skiftet forrude er.

Reparation af stenslag priser

Priseksempler på autoglas-værksteder rundt i Danmark som fortager reparation af stenslag:

 • Danglas 350 kroner.
 • Bilglasgruppen 300 kroner.
 • Dansk Bilglas 350 kroner.
 • QuickPot 295 kroner.

Udskiftning af forrude priser

Priseksempler på autoglas-værksteder rundt i Danmark som fortager udskiftning af forrude:

 • Danglas: 3.800 kroner
 • Bilglasgruppen: 3.600 kroner
 • Dansk Bilglas: 4.500 kroner
 • QuickPot: 5.500 kroner

Priserne er inklusiv moms samt montering.

OBS:

De fleste værksteder efterspørger bilens registreringsnummer, når du efterspørger forrude skift priser, så de kan se netop din bils specifikationer, og derefter give dig en pris.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med forrude skift priser på biler hos værksteder nær dig.

Spørgsmålet ”Hvad koster forrude skift?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på forrude skift på bil kan variere om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig forrude skift – Sammenlign priser

Når du skal finde billig forrude skift, så er det vigtigt at du sammenligner priser på bilrude skift til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få lavet udskiftning af forrude på bilen i din by, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet et billigt bilrude skift på din bil, så du kan vælge den billigste udskiftning af forrude pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på skift af forrude, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager det at få skiftet forrude på en bil?

En udskiftning af forrude tager omkring 1,5-2 timer. Det er nemlig ikke lige sådan at skifte en forrude, da man først skal have skåret den gamle rude fri, hvorefter der skal lægges en ny lim, som den nye forrude kan lægges helt perfekt i.

🙋‍♂️ Kan du selv skifte forrude på din bil?

Vi vil aldrig anbefale at du selv fortager et rudeskift på egen hånd, medmindre du har erfaring med montagearbejde af ruder. Forruden udgøre nemlig en stor del af bilens samlede sikkerhed, og derfor er det utrolig vigtigt, at forruden monteres korrekt. Hvis du er usikker, så bør du kontakte et værksted, så du kan få skiftet forruden af professionelle.

🚙 Værksteder med udskiftning af forrude nær dig

Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i de forskellige byer, så du kan se hvor du kan få skiftet forrude på din bil nær dig, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i dit område. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få fortaget udskiftning af forrude på min bil?

Der findes som regel flere værksteder nær dig eller i dit nærområdet som kan fortage skifte af forrude på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få skiftet forruden på din bil – Se vores oversigt her

Hvad koster udskiftning af forrude?

Prisen på at få udskiftet forruden på din bil afhænger af hvilken bilmodel d har, men ligger typisk et sted mellem 3.600 kroner og 5.200 kroner

Hvordan bliver forruden på bilen skiftet?

Man skærer den gamle forrude fri på bilen, hvorefter man påfører limen, og derefter indsætter den nye forrude i bilen.

Hvor lang tid tager det at få skiftet forrude på en bil?

Det tager mellem 1,5 og 2 timer at få skiftet forrude på en bil, da den gamle rude først skal skæres fri, inden man påsætter lim og herefter indsætter den nye bilrude.

Kan jeg selv skifte forrude på min bil?

Vi vil aldrig anbefale at du selv fortager rudeskift på egen hånd, medmindre du selv har erfaring med montagearbejde af bilruder, da bilruden er en stor og helt essentiel del af bilens sikkerhed, og derfor er det vigtigt at den indsættes korrekt.

Hvornår skal forruden skiftes?

Forruden skal skiftes, når der er så mange stenslag og revner, at de ikke kan repareres længere. Revner og stenslag på over 2 cm. kan ikke repareres, og derfor skal en forrude skiftes hvis skaderne er større end 2 cm.