Udskiftning af Kobling → Spar op til 40%

  • Sammenlign lokale værksteder online.
  • Du sparer sparer op til 40% på udskiftning Kobling
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Udskiftning af Kobling: Få svar på hvad koster Udskiftning af Kobling på bilen og se hvor du får den billigste skift af kobling pris. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig skift af kobling.

anmeldelser
Udskiftning af Kobling
Udskiftning af kobling

💡Få tilbud på udskiftning af kobling

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på udskiftning og reparation af kobling, uanset om du skal have skiftet koblingen, repareret koblingen på din bil eller blot vil vide hvilken pris på udskiftning af kobling til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud allerede idag.

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Volkswagen

DKK 8.269

DKK 2.043

Suzuki

DKK 4.944

DKK 1.425

Hyundai

DKK 4.885

DKK 1.299

Peugeot

DKK 6.626

DKK 1.913

Fiat

DKK 4.999

DKK 1.595

Ford

DKK 6.932

DKK 1.538

Citroën

DKK 7.589

DKK 2.194

Kia

DKK 5.093

DKK 1.384

Toyota

DKK 6.461

DKK 1.901

Skoda

DKK 6.974

DKK 1.594

🧰 Hvornår skal en kobling skiftes?

Hvornår skal en kobling skiftes
Hvornår skal en kobling skiftes?

Koblingen skal skiftes, så snart den viser tegn på at være skadet. Der er en lang række tegn du bør være opmærksom på såsom at koblingen er svær at træde ned, eller at selvom du træder koblingen ned så kommer bilen ikke korrekt i gear, og hvis du ikke er opmærksom på disse symptomer, så kan det få fatale konsekvenser i trafikken.

Hvis du oplever nogle af disse symptomer, så er det helt klare tegn på at der er noget galt med din kobling, og den er formentligt allerede enten gået i stykker eller på vej til at blive det.

En sund kobling som ikke viser tegn på at skulle skiftes, bør give dig modstand når du presser koblingen ned, og samtidigt så bør du kunne skifte til et nyt gear i en glidende bevægelse uden problemer.

Hvor lang tid holder en kobling?

En kobling kan ikke holde et bestemt antal kilometer, da der er kæmpe forskel på hvor slidt en kobling bliver af de forskellige bilmærker og fører af bilerne. Nogle biler skal have skiftet kobling efter kun 100.000 kilometer, mens andre kan køre mellem 200.000 Km og 200.000 Km.

Koblingen bliver konstant udsat for friktion, så det er umuligt at undgå at den bliver slidt. Derfor skal den skiftes på et eller andet tidspunkt, mens det er førerens køremåde der bestemmer hvornår lige præcis din kobling skal skiftes.

🤔 Hvilke tegn er der på en slidt kobling?

Der er flere ting du bør holde øje med når du skal finde ud af om din kobling er slidt eller ej.

Vi har derfor lavet en liste med tegn som du bør være opmærksom på i forbindelse med en defekt kobling.

Sådan opdager du om din kobling er slidt eller defekt:

  • Svær at træde ned: Hvis koblingen er mere hård at presse ned udover det normale, så er det et tegn på at koblingen er slidt og på vej til at blive en defekt kobling.
  • Der lugter brændt: Hvis der lugter brændt når du køre rundt almindeligt og skifter gear, så er det også tegn på en slidt kobling.
  • Det hviner fra koblingen: Hvis koblingen hviner når du enten træder den halvt ned i frigear, eller når du træder den helt i bund uden at røre speederen, så er det tegn på problemer med leje ved koblingens trykplade.
  • Svær at træde i bund: Hvis koblingen er svær at træde helt i bund, så er det et tydeligt tegn på en slidt kobling.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på udskiftning af kobling nær dig her.

Spar 20-40% på udskiftning af kobling

Spar tid, penge og book online

Se videoen nedenfor, hvor du får gode råd udskiftning af koblingen

🚘 Udskiftning af kobling pris – Hvad Koster en det at få skiftet kobling?

Ønsker du at vide hvad udskiftning af kobling koster? Prisen på en ny kobling er på mellem 700 og 1000 kroner, mens prisen på et komplet koblings sæt inkl. svinghjul ligger mellem 3000 og 5000 kroner.

Derfor kan de forskellige Udskiftning af kobling priser svinge en del, men en komplet udskiftning af kobling koster mellem 4800 Kroner og 8500 inkl. arbejdstid og komplet koblingssæt.

Dog afhænger prisen på skift af kobling også af hvilket bilmærke der er tale om, som også har en indflydelse på prisen på skift af kobling. Men det er oftest en utrolig dyr affære, hvor ud med fordel hvis du har en serviceaftale kan få dækket reparationen af koblingen

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med priser på udskiftning af koblingen på bil hos værksteder nær dig.

Så derfor:

Spørgsmålet ”Hvad koster udskiftning af kobling?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på udskiftning af kobling på bilen kan variere afhængig, af om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig skift af kobling – Sammenlign priser

Når du skal finde billig skift af kobling, så er det vigtigt at du sammenligner priser på udskiftning af kobling til bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få udskiftet kobling på på bilen i din by, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få skiftet kobling, så du kan vælge den billigste udskiftning af kobling pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på udskiftning af kobling, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager det at få skiftet kobling?

Du skal forvente at en typisk udskiftning af kobling tager mellem 6 og 8 timer, afhængig af flere parametre. Hvor lang tid skift af kobling tager, afhænger nemlig af bilmærke, men også om det er en komplet udskiftning af kobling med svingjul (som det typisk er) og om det er en mekaniker der har stort kendskab til netop dit bilmærke.

🙋‍♂️ Kan du selv skifte kobling på din bil?

Det er ikke umuligt at skifte kobling på din bil selv, men der er adskillige punkter i processen som kan gå galt, og det kræver en hel del viden om biler og en stor mængde værktøj. Så hvis du er det mindste i tvivl om du selv kan udskifte koblingen på din bil, så bør du tage bilen til en professionel mekaniker.

De fleste vælger at få en faglært mekaniker til at fortage skiftet af koblingen, som kender lige præcis din bilmodel, og som også giver en garanti.

Derfor anbefaler vi at du får skiftet kobling af en professionel.

🚙 Værksteder med udskiftning af kobling nær dig

Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i de forskellige byer, så du kan se hvor du kan få skiftet kobling på din bil nær dig, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i dit område. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris på skift af kobling på din bil.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få skiftet kobling på min bil?

Der findes som regel flere værksteder nær dig eller i dit nærområdet som kan skifte kobling på bil, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få udskiftet kobling på din bil – Se vores oversigt her

Hvad koster udskiftning af kobling?

Prisen på udskiftning af kobling koster mellem 4800 og 8500 kr. inkl. arbejdsløn og komplet koblings sæt, men kan variere utrolig meget fra værksted til værksted og fra bil til bil.

Hvor lang tid tager skift af kobling?

Skift af kobling tager omkring 6-8 timer på et værksted, og afhænger meget af hvilket bilmodel du har, da der er stor forskel på de forskellige modeller.

Kan jeg selv skifte kobling på min bil?

Hvis du har erfaring med at skifte kobling på biler, har alt det nødvendige værktøj og er 100% tryg ved at udskifte koblingen, så kan du godt gøre det. Men der er mange steder i processen, hvor det kan gå galt og derfor anbefaler vi at lade de professionelle fortage udskiftningen af din kobling.

Hvor ofte skal bilen have skiftet kobling?

Der er ingen tommelfingerregel for hvor ofte bilen skal have skiftet kobling, da det afhænger af førerens måde at køre bilen på. Men en bil bør minimum kunne køre mellem 100.000 og 200.000 kilometer inden at koblingen skal skiftes.

Hvilke tegn er der på at koblingen er slidt eller defekt?

Hvis koblingen hviner når du træder den ned eller udkobler eller hvis du har problemer med at skifte gear selvom koblingen er presset helt ned, så er dette nogle af de tegn på at koblingen er slidt.