Polering af bil → Spar Op Til 40% → Indhent Tilbud Online

  • Sammenlign lokale værksteder online.
  • Du sparer i gennemsnit 21% eller 677 kr. på Autolakering
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Polering af bil: Få svar på hvad hvad koster det at få lavet en Polering af bil og se hvor du får de billigste polering af bil priser. Sammenlign værksteder og se hvor du kan få billig polering af bil.

anmeldelser
Polering af bil
Polering af bil

💡Få tilbud på Polering af bil

Du bør altid sammenligne priser online, for at sikre at du får den laveste pris på polering af din bil, uanset om du skal have poleret din bil eller blot vil vide hvilken pris på bilpolering til netop dit bilmærke du skal forvente. Se derfor hvor meget du kan spare med få klik og få et tilbud allerede idag.

Så meget har bilejere sparet igennem autobutler nedstående opgaver:

Polering af bil og Klargøring

Bilmærke

Gennemsnitspris*

Sammenlign og spar*

Audi

DKK 2.758

DKK 315

Honda

DKK 2.469

DKK 432

Renault

DKK 1.825

DKK 214

Peugeot

DKK 1.660

DKK 99

Mercedes-Benz

DKK 3.058

DKK 387

Ford

DKK 1.922

DKK 206

Citroën

DKK 974

DKK 34

Volkswagen

DKK 1.803

DKK 172

Toyota

DKK 1.970

DKK 319

Skoda

DKK 1.942

DKK 213

🧰 Hvornår skal din bil have en polering?

Hvornår skal din bil have en polering
Hvornår skal din bil poleres?

Det er ikke alle der behøver at få deres bil poleret, men hvis du har små ridser i lakken på din bil, og disse skrammer i bilens ønskes fjernes, så bør du overveje at få poleret din bil.

En polering af din bil sikre, at bilen fremstår flot, men ved at få lavet en autolakering af din bil, sikre du også at ridser og skrammer ikke ender ud i rust og derved større værkstedsregninger.

Enkle små ridser kan fjernes ved polering af bilen, mens de større ridser kræver en ny lakering af bil i stedet, men ofte så vil man forsøge at polere ridserne væk inden man fortager en autolakering med ny maling af bilen.

🛢️ Kan alle værksteder polere din bil?

Ja, stort set alle værksteder kan polere din bil. Du bestemmer helt selv, om du ønsker at få poleret din bil hos et autoriseret eller uafhængigt værksted.

Det afhænger blot af om værkstedet har alt værktøj til at polere din bil, hvilket langt de fleste værksteder har.

Polering af bil priser - Hvad Koster det at få poleret din bil
Kan alle værksteder polere din bil?

Se videoen nedenfor, hele processen for polering af bil

🤔 Skal der laves en polering hvis bilen har ridser?

Ikke nødvendigvis. Mange små ridser og skrammer kan dog poleres væk, så du slipper for en høj værkstedsregning, i stedet for at få lakeret din bil, som koster væsentligt mere

Du kan med fordel høre værkstedet, om en polering er nok til at fjerne ridsen på bilen, da dette er langt billigere end hvis du skal have autolakeret hele bilen.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted, der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille tilbud på polering af din bil nær dig her.

Spar 20-40% på polering af bil

Spar tid, penge og book online

🚘 Polering af bil priser – Hvad Koster det at få poleret din bil?

Ønsker du at vide hvad det koster at få poleret din bil? Polering af bil priser kan svinge en del, men igennem Autobutler får du typisk en af de billigste priser på polering af bilen på markedet. Der er naturligvis forskel på polering af bil priser på de forskellige bilmærker, men vi forsøger at give dig en ide om hvad prisen på polering af bil er.

Prisen for at få poleret bilen ligger et sted mellem 1.500 Kroner og 4.000 kroner for mindre ridser, men der kan være stor prisforskel fra værksted til værksted.

Der kan altså være mange penge at spare, hvis du lige bruger et par minutter på at udfylde formularen hos en tjeneste som Autobutler, hvor de indhenter tilbud med polering af bil priser på biler hos værksteder nær dig.

Spørgsmålet ”Hvad koster det at få poleret din bil?” afhænger af hvilken værksted du vælger. Så din pris på polering af bil kan variere, i forhold til om du afsøger dine muligheder, eller blot tager det første og bedste værksted.

💰 Billig Polering af bil – Sammenlign priser

Når du skal finde billig polering af bil, så er det vigtigt at du sammenligner priser på polering af din bil, for at sikre at du får den laveste pris. Der er som alle andre byer også forskel på priser på at få poleret på bilen i din by, afhængig af hvilken værksted du vælger. Du kan derfor, ved at få flere tilbud, sikre at du med et enkle klik, sparer penge.

Vi anbefaler at du til enhver tid får flere forskellige tilbud på at få lavet en billig polering af din bil, så du kan vælge den billigste polering af bil pris du får tilbudt. Med autobutler nedenfor, kan du få 3 tilbud på polering, og derved sikre at du har afsøgt de lokale værksteders priser, og endda blot ved et par klik på en knap.

⌛ Hvor lang tid tager det at få poleret din bil?

En polering af din bil tager et sted mellem 30 minutter og 4 timer normalt. Det afhænger fuldstændigt af hvor stort et område der skal poleres. Så afhængig af hvor stort et område der skal poleres på bilen, så skal du forvente at bilen er væk mellem en halv og en hel dag.

🙋‍♂️ Kan du selv polere din bil?

Ja du kan godt polere din bil, men det kræver at du har det korrekte udstyr. Det er dog de færreste der ejer poleringsudstyr, og derfor fortrækker de fleste professionel polering af bil. Det koster heller ikke voldsomt meget at få poleret sin bil, så derfor giver det god mening at få lavet en professionel polering af din bil i stedet for selv at forsøge dig.

🚙 Værksteder med Polering af bil nær dig

Nedenfor ser du vores opdaterede liste med værksteder i de forskellige byer, så du kan se hvor du kan få poleret din bil nær dig, så du har et nemt overblik over hvilket værksteder der er i dit område der tilbyder polering. Du vil dog med fordel kunne indhente flere tilbud online, inden du bestiller din tid i det lokale værksted, for at sikre at du får den bedste pris.

🚗 FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager løbende en masse spørgsmål, så derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål i nedstående FAQ.

Hvor kan jeg få poleret min bil?

Der findes som regel flere værksteder nær dig eller i dit nærområdet som kan fortage polering af af biler, og vi har lavet et overblik til dig, så du kan se hvor du kan få poleret din bil – Se vores oversigt her

Hvad koster det at få poleret min bil?

Prisen for at få poleret din bil ligger et sted mellem 1.500 Kroner og 4.000 kroner for mindre ridser, men det afhænger af hvor store ridser der skal poleres på bilen.

Hvor lang tid tager det at få poleret sin bil?

En polering af din bil tager et sted mellem 30 minutter til 4 timer hvis det blot er almindelige ridser og skrammer. Så det afhænger af hvor stort et område der skal poleres på bilen

Kan jeg selv polere min bil?

Ja du kan godt polere din egen bil, men det kræver naturligvis at du har det korrekte udstyr. Det er dog de færreste der ejer poleringsudstyr, og derfor fortrækker de fleste professionel polering af bil.

Kan man polere alle ridser væk på bil?

Hvis du har meget små ridser på bilen, så kan du nogle gange være heldig at polere dem væk, men typisk så skal du have poleret din bil for at fjerne de større ridser og skrammer.